Apollo satser på aktiv ferie for solo-rejsende

Ferie Hængekøje

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danskerne bor alene som aldrig før. Samtidigt ønsker stadigt flere at rejse alene for at dyrke deres specifikke interesser. Apollos satsning på rejser for alle dem, der ønsker at rejse på egen hånd, er da også populære. Og konceptet udvides nu til også at dække aktiv ferie.

Der er alenefædre, singler, bonusmødre, delebørn og alle mulige andre måder at leve og bo på. Nogle af disse betyder, at ganske mange danskere bor alene. Til dem lancerede Apollo Rejser i 2019 Apollo Solo – rejser for dem, der af den ene eller anden grund gerne vil rejse på ferie alene.

Nu lancerer rejsearrangøren Apollo Solo Sport, som henvender sig til alle dem, der gerne vil rejse alene og samtidigt være aktive på ferien.

Knap 40 pct. af de danske husstande bestod i 2021 af én voksen. Samtidigt øges interessen for at rejse alene også blandt dem, som ikke nødvendigvis bor alene, men som bare gerne vil dyrke deres interesse for en eller flere sportsgrene på egen hånd.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser

Satser mere på sport

Apollo Solo, hvor visse koncepthoteller i en udvalgt periode tilpasses til Solo-målgruppen i form af program og pris, har da også vist sig at være populær. Og særligt træningshotellerne har over konceptets første leveår været efterspurgte. Og det er måske ikke så overraskende set i lyset af, at interessen for aktive ferier generelt er stigende og udmærker sig ved at være tidens største rejsetrend – også blandt dem, der rejser alene.

Spil Padel på din aktive ferie – Foto: Apollo

Padel er blevet meget populært og på en solorejse kan du du sagtens spille med andre. Hvis du ikke kender til Padel så se med her:

Når Apollo nu lancerer årets solorejser, er det derfor også med særligt fokus på sport og aktiv ferie.

Målet med vores solorejser er ikke bare at gøre det billigere for dem, der rejser alene. Det er også at gøre det nemmere og mere enkelt. Vi ved, at mange desværre hellere springer ferien over end at rejse på egen hånd, fordi de frygter, det bliver ensomt. På en aktiv ferie lærer man hurtigt, at det at rejse på egen hånd ikke er synonymt med at være alene. Man er omgivet af ligesindede, og gennem aktiviteterne får man hurtigt kontakt.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser

I Solo-ugerne er der herudover lagt op til en række ekstra sociale aktiviteter – både før, under og efter træningen. I tillæg til at øge pulsen med yoga, gruppetræninger, surfing, SUP og padel er der nemlig også arrangeret fællesmiddage, bobler i poolen, picnic ved solnedgang og andre festlige og hyggelige sammenkomster.

Aktov ferie på Sivota Retreat – Foto: Apollo

Her arrangerer Apollo Sports Solo fra både København og Billund (afhængigt af rejsemål)

1.-8. april 2022: La Pared – Powered by Playitas, Fuerteventura Fra 6.498,-

5.-12. juni 2022: Porto Myrina – Powered by Playitas, Limnos Fra 8.498,-

2.-9. oktober 2022: Porto Myrina – Powered by Playitas, Limnos. Fra 8.498,-

9.-16. oktober 2022: Levante – Powered by Playitas, Rhodos Fra 8.498,-

Læs mere på Apollo hjemmesiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *