Rutenyhed: Air Canada starter rute op mellem København og Montreal

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air Canada har opdateret deres rutesystem med en ny og spændende rute mellem København og Montreal.

Denne rute har været på tegnebrættet længe og skulle have startet i 2020, men grundet COVID-19 pandemien blev den aldrig til noget. Men nu ser det ud til at den lanceres og første afgang bliver den 2. juni 2023.

Første afgang bliver næste sommer til juni.

Det bliver med en Boeing 787 og den nye rute vil få 5 ugentlige afgange:

  • AC826 – Montreal (YUL) til København (CPH) med afgang klokken 17:55 og ankomst dagens efter klokken 06:45 (ruten flyves på onsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage)
  • AC827 – København (CPH) til Montreal (YUL) med afgang klokken 13:15 og ankomst samme dag klokken 15:00 (ruten flyves på torsdage, fredage, lørdage, søndage og mandage)

Flybilletter er til salg

Air Canada har også lagt billetterne til salg på deres hjemmeside:

En billet i Economy kan fås på første afgang til 342,- US dollars. Business Class sælges for 1.378,- US dollars – altså lige over 10.000,- danske kroner. Dette er en rimelig god pris. Air Canada har også Premium Econony og det koster 654,- US dollars eller godt 4800,- danske kroner. Priserne der er nævnt er one-way priser.

Samlet betyder det at Air Canada vil få 10 ugentlige rotationer mellem København og de to canadiske destinationer Toronto og Montreal. Ruten til Toronto bliver nemlig reduceret med en en rotation.

Tak for tippet til CPHtraveller, som var først ude med nyheden.

Forsidebillede: Air Canada B787-8 (C-GHPT) i Munich Franz Joseph Strauss Airport (MUC) (Photo BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *