Rutenyhed: Flyselskabet Level kommer til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 31. marts åbner et nyt selskab en rute til København

Det relativt nye lavprisselskab Level, som er et virtuelt flyselskab (Et flyselskab der ikke ejer fly red.) ejet af IAG, vil d. 31. marts 2019 åbne en ny rute imellem København og Wien. Det gør det i stærk konkurrence med Austrian Airlines der flyver fire gange dagligt på ruten, samt LaudaMotion som snart begynder at flyve ruten dagligt.

Level vil have daglige afgange fra København til Wien med ankomst til København kl. 15.20 og afgang med Wien kl. 16.05. Ruten egner sig dermed ikke særligt godt til dagsture med arbejde til Østrig, men derimod bedre til en ferietur til den østrigste hovedstad.

Ruten vil blive fløjet med et fly fra den Østrigste del af Vueling kaldet “Anisec Luftfahrt GmbH” – en Airbus A321-200 som rummer 210 passagerer.

Hvorvidt ruteåbningen bliver økonomisk rentabel, eller blot et provokerende udspil mod de to nuværende operatører må tiden vise – alt andet lige bliver det interessant at se hvordan tre flyselskaber klarer sig uafhængigt af hinanden på ruten – især set i lyset af at SAS måtte trække sig på selvsamme rute i foråret 2018.

 

Billede af Eric Salard

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *