Vi har testet Bandha Hotel and Suites i Legian på Bali

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På min første tur til Bali havde jeg bestemt mig for at have Legian som base for opholdet. Jeg er ikke så glad for at ligge på stranden, men det er dejligt at have muligheden. Der findes ikke mange hoteller ud til stranden i Legian og Seminyak, og valget faldt på The Bandha Hotel & Suites.

The Bandha Hotel & Suites ligger lige ud til stranden og har i alt 90 værelser i kategorier fra Deluxe til Royal Suite Private Villa. Siden vi skulle fejre jul her kunne vi tillade os lidt luksus og bookede Grand Suite, den næst højeste værelses kategori.

Indtjekning

Vi ankom til hotellet sent om aftenen og der var ingen kø ved indtjekning, som gik hurtigt og effektivt.  Der blev taget hånd om vores bagage og vi blev informeret om hotellets faciliteter og fik udleveret nøglekort. Vi blev desuden informeret om, at vi fik 10% rabat på mad og drikke som en VIP-fordel idet vi havde booket værelset som Expedia Gold. Min erfaring fra andre VIP-hoteller er, at hotellerne ikke nødvendigvis er så opsatte på, at oplyse om disse fordele, så her blev jeg positivt overrasket.

Vi fik også en værdikupon til 20 minutters balinesisk massage for to personer i hotellets spa afdeling.

Hotellets lobby.

The Grand Suite

Drageren som tog hånd om vores bagage og fulgte os til værelset bemærkede, at han syntes at det værelse vi havde bestilt var både stort og flot. Det havde han helt ret i.  Grand Suiten er på hele 118 m2 og dermed større end min bolig derhjemme. Mere end stor nok til to personer! Værelset har også en stor privat balkon med boblebad. Vores værelser lå på tredje etage med udsigt over hotellets pool og stranden.

This slideshow requires JavaScript.

Værelset har en stor entre med rigelig med skabsplads og skuffer til opbevaring. Stuen og soveværelset er ganske enkelt indrettet med en stor sofa, skrivebord og en stor og behagelig dobbeltseng.

This slideshow requires JavaScript.

Indholdet i minibaren var ikke noget at skrive hjem om. Dyrt var det også. Frugtfadet som fulgte med værelset så ganske uappetitligt ud og fik lov at stå.

Hotellets WiFi var noget ustabilt, specielt på vores værelse.

Udsigten fra balkonen.

This slideshow requires JavaScript.

Skulle du pludselig få overnattende gæster kan du indkvartere dem på badeværelset. Det er enormt! Det meste fungerer som det skal og badeproduktene holder holder en fin kvalitet. Vandtrykket i bruseren var ret svagt, hvilket måske var grunden til, at hovedbruseren ikke fungerede.

Jeg tillader mig at kommentere lidt på rengøringen. Støv og døde insekter som lå i vinduskarmen da vi tjekkede ind, lå der fortsat den dag vi tjekkede ud. Lidt underligt når nu der var rengøringspersonale i gang på hotellet dagen lang.

Mad og drikke

Hotellet har en restaurant af typen som skal dække enhver smag. På menuen findes alt fra indonesisk mad til pizza og pasta. Maden er helt fin, men ikke mere end det. Frokostbuffeten er OK.

This slideshow requires JavaScript.

Baren reklamerer med happy hour hele dagen med 2 for 1 på alle cocktails. Dette stemmer for så vidt, men drinksene er langt hen ad vejen også prissat derefter.

Servicen er også lidt ujævn og varierer fra medium til god.

I forhold til mad og drikke findes der mange gode alternativer i nærområdet. Det hotellet tilbyder er helt ok, men det er ingen grund til ikke at gå ud.

Andre faciliteter

The Bandha Hotel & Suites har to flotte pools med tilhørende pool bar. Der findes også et fint udstyret fitness center for de som vil forsøge at holde formen ved lige under opholdet.

Hotellet har en stor og fin spa afdeling som vi benyttede flere gange i løbet af opholdet.

Af faciliteter som ikke blev testet findes en kaffebar på femte etage og et kapel med tilhørende bryllups faciliteter på hotellets øverste etage.

This slideshow requires JavaScript.

Priser og booking

Vi betalte dkr. 2.000 per nat for vores ophold i en Grand Suite med morgenmad inkluderet. Bookingen blev foretaget via Expedia.com, og gav 3.488 Expedia Rewards-point. The Bandha Hotel & Suites har status som VIP-hotel hos Expedia. Fordelene vi fik ved dette ophold var 10% rabat på mad og drikke og gratis parkering.

Konklusion

The Bandha Hotel & Suites er ikke et dårlig hotel, men der er nogle små detaljer som ikke sidder helt som de skal. Serviceniveauet lå ikke altid som det skulle, men var helt fantastiske når det var på sit bedste. Rengøringen var ikke 100%. Der var ikke mangel på rengøringspersonale, men de virkede til at være mest optagede af, at få gulvene til at skinne. Mad og drikke kunne også have været bedre.

Beliggenheden er god hvis du ønsker et hotel ved stranden i Legian/Seminyak-området.

Jeg rejser gerne tilbage til Bali, men vil nok vælge et andet hotel.

Artiklen blev oprindeligt bragt på vores norske søster site af Martin.

Overblik

Pros

- God beliggenhed
- Flot spa afdeling

Cons

-Dårligt vandtryk i badet
-Kedelig mad og drikke
-Svingende serviceniveau
-Manglende rengøring

Service

Beliggenhed

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

The Bandha Hotel & Suites er ikke et dårlig hotel, men der er nogle små detaljer som ikke sidder helt som de skal. Serviceniveauet lå ikke altid som det skulle, men var helt fantastiske når det var på sit bedste. Rengøringen var ikke 100%. Der var ikke mangel på rengøringspersonale, men de virkede til at være mest optagede af, at få gulvene til at skinne. Mad og drikke kunne også have været bedre.

Beliggenheten er bra hvis du vil ha et hotell ved stranden i Legian/Seminyak.

Jeg reiser gjerne tilbake til Bali, men kommer nok til å velge et annet hotell.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *