Rutenyhed: Norwegian åbner ny indenrigsrute mellem København og Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Norwegian åbner ny rute fra København til Billund Lufthavn med to ugentlige flyvninger. Ruten udvider Norwegians tilstedeværelse i det jyske, hvor selskabet allerede i dag er største operatør på ruten mellem København og Aalborg.

Det blot et par måneder siden, at Norwegian annoncerede åbningen af otte nye ruter fra Billund Lufthavn til en stribe populære feriedestinationer. Med åbningen af en ny indenrigsrute bevæger Norwegian sig ind på den næststørste indenrigsrute i Danmark mellem København og Billund og gør det muligt at forbinde med Norwegians interkontinentale flyvninger til for eksempel New York og Florida.

Perfekt til en weekend i LEGOLAND, Givskud Zoo og Lalandia

Med en afgang til Billund fredag aften og en afgang fra Billund til København mandag morgen er ruten ideel for familier, der vil på weekendtur til det jyske, hvor man blandt kan besøge LEGOLAND, Givskud Zoo og Lalandia. Samtidig henvender ruten sig til dem, der pendler til København i hverdagene, men er bosat i Syddanmark. Endelig giver ruten rejsende fra Billund endnu bedre forbindelse til Norwegians mange spændende destinationer med mandagsafgang fra København.

Thomas Ramdahl, Executive Vice President (EVP) Commercial Short Haul i Norwegian siger at:

Vi er meget tilfredse med udvidelsen af programmet i Billund, og vi glæder os til at byde passagererne velkommen ombord på vores moderne og mere klimavenlige fly. Den nye rute gør det let at tage på weekend i Billund, der byder på mange attraktioner for hele familien, og samtidig henvender vi os til pendlere til København fra store dele af Jylland og Fyn.

Passer godt til at rejse til New York eller Orlando

Mandagsflyvningen giver desuden mulighed for at forbinde til Norwegians oversøiske destinationer om mandagen, fx New York (kl.18.30) og Orlando i Florida (kl.16.55), ligesom det også vil være muligt at få forbindelse til flere af Norwegians europæiske destinationer.

Så selvom det kun er med 2 afgange om ugen, så passer det rigtigt godt sammen med de privatrejsende som enten vil ud i verden eller besøge de turistattraktioner, som finder i Billund og omegn.

Afgangene er:
København CPH – Billund BLL fredage kl.23.00.
Billund BLL – København CPH mandage kl.06.55

Ruten flyves som en del af sommerprogrammet fra 1. april til 25. oktober.  Priser fra 299 kroner per vej og billetter kan købes fra i dag på www.norwegian.dk.

Kommentarer

  1. Frank siger

    Det er interessant at læse checkin dk’s artikel om samme. Heraf fremgår det at grunden til ruten og frekvensen er at norwegian i gennem længere tid har fløjet præcis disse afgange med et tomt fly, for at kunne flyve et par charter turer fra Billund i løbet af weekenden.
    Yderlig fremgår det at norwegian tidligere har afvist at oprette en rute og begynde at sælge sæder i det tomme fly. Men noget tyder på at jagten på penge i norwegian har fået dem til at ændre holdning. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *