Rutenyhed: Virgin Atlantic starter ny rute fra London til Las Vegas

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indrømmet, overskriften på denne artikel er en smule misvisende idet Virgin Atlantic allerede flyver mellem London og Las Vegas. Nyheden består i, at selskabet flytter lufthavn.

Fra 31. marts 2019 begynder Virgin Atlantic at flyve fra London Heathrow til Las Vegas i stedet for fra London Gatwick. Samtidig opgraderes der på udstyrs siden når selskabet sætter en Boeing 787-9 Dreamliner ind på ruten i stedet for deres aldrene Boeing 747.

Bedre muligheder for danske rejsende

For os danskere er flytningen af ruten fra Gatwick til Heathrow en god nyhed da det er muligt, at bruge både SAS og British Airways som feeder fra København. British Airways kan på nogle dage også benyttes fra Billund.

Som du kan se herunder er forbindelsen dog ikke prangende. Som fartplanerne ser ud lige nu, får du cirka fire timer i London ud og hjem. Vælger du at flyve ud til Las Vegas og hjem fra eksempelvis Los Angeles eller San Francisco, er ventetiden i London på vejen hjem markant kortere.

Flytider baseret på SAS som feeder selskab.

På ovenstående tilfældigt udvalgte datoer, fås billetter fra cirka dkr. 3.300, inklusiv bagage. Det er en meget rimelig pris!

Boeing 787-9 Dreamliner flyet som Virgin Atlantic vil bruge mellem London Heathrow og Las Vegas er indrettet med 31 Upper Class sæder, 35 sæder på Premium Economy og 198 pladser på Economy.

Kilde og fotokredit: Virgin Atlantic.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *