Ryanair tilbyder connecting flights

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I denne uge er Ryanair begyndt med at tilbyde connecting flights. Det er nu muligt at få din bagage sendt direkte til slutdestinationen, hvis begge flyvninger er udført af Ryanair. I første omgang er det kun muligt for flyvninger via Rom Fiumicino.

Med denne mulighed får rejsende adgang til en række destinationer som Ryanair ikke direkte beflyver. For eksempel er det blevet muligt at flyve til Catania og Palermo på Sicilien fra Brussels. Ryanair har antydet at det senere på året vil blive muligt at forbinde til flere destinationer. Det bliver muligvis også muligt at få sendt bagage direkte videre med tilslutningsfly fra andre selskaber.

Ryanair tilbyder connecting flights

Muligt samarbejde mellem Ryanair og Norwegian

Ryanair er for tiden også i forhandling med Norwegian og Air Lingus om samarbejde på interkontinentale ruter. Direktører for Ryanair, Michael O’Leary, og Norwegian, Bjørn Kos, har tidligere talt sammen om et muligt samarbejde hvor Ryanair optræder som feeder for Norwegian’s langdistanceruter. Lufthavnen i Cork kunne få en vigtig rolle i dette samarbejde. Norwegian har tidligere annonceret at ville starte nye ruter fra Cork. Lige står kun Providence, en by omkring 60 km syd for Boston, på programmet.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Roij Scholten fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *