Breaking news: Ryanair indgår interkontinentalt samarbejde med Air Europa

Ryanair - Air Europe

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så skete det. Ryanair indgår interkontinentalt samarbejde med Air Europe. Inden længe starter Ryanair salg af billetter til disse ruter gennem deres egen hjemmeside.

I første omgang handler samarbejdet om 20 interkontinentale destinationer fra Europa via Air Europe’s hub i Madrid. Det inkluderer 3 destinationer i USA og stort set alle ruter Air Europe beflyver i Syd- og Mellemamerika. Derudover er det muligt at flyve til Tel Aviv.

Senere på året vil tilbudet blive udvidet til at kunne skifte fly fra alle Ryanair’s ruter til Madrid videre ud i verden med Air Europe. Det vil gøre det muligt at bestille en rejse fra Danmark til for eksempel Havana, New York eller Buenos Aires. Du kan flyve fra Aalborg til Madrid med Ryanair og skifte fly til Air Europe i Madrid. Din bagage vil automatisk blive sendt videre.

Ryanair

Ryan -Air Europe destinationer
Samarbejdet handler om hele 20 destinationer i Syd- og Mellemamerika.

Tidligere blev det annonceret at Ryanair vil starte med at tilbyde at kunne skifte mellem egne fly i Rom. Med det nye samarbejde vil det blive muligt at flyve fra de mindre lufthavne i Europa til et større antal interkontinentale destinationer.

Ryanair har længe været i dialog med adskillige flyselskaber om et muligt samarbejde på langdistance. Selskabet siger at det har flere igangværende samtaler med andre selskaber. Det handler sandsynligvis om Norwegian og Air Lingus.

Air Europa

Med det nye samarbejde kan det spanske selskab tilføje knap 53 nye europæiske destinationer til sit netværk. Det fordobler antallet af dets europæiske ruter. Selskabet håber at det kan styrke konkurrencepositionen i det europæiske market.

Det er ikke klart om Ryanair også vil tilbyde rejser på resten af Air Europe’s netværk senere. Air Europe er, lige som Air France og KLM, medlem af Skyteam.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Roij Scholten fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *