Los Angeles Lufthavns nye terminal lover luksus og privatliv!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det at flyve ind og ud af Los Angeles International Airport er en stressfyldt oplevelse. Det ved jeg ligeså godt som nogen anden, lufthavnen er nemlig min hjemmebase…

Og jeg har ofte fanget mig selv i at overveje hvor meget det egentlig ville være værd, at undgå lufthavnens trafik, og endeløse køer, ligesom stressen der kommer af en lufthavn der er overfyldt.

Indtil fornyeligt, ville dette have været et retorisk spørgsmål. Og det samstemmende svar ville være “En hel del!” men med åbningen af The Private Suite sidste uge, eksisterer sådan en mulighed faktisk, i form af en helt nybygget privat terminal beliggende i lufthavnens sydlige ende, langt fra de tætpakkede terminal områder.

Som navnet antyder, er The Private Suite ikke for alle og enhver. Nærmere betegnet, er det kun for dem der er villige til at hoste op med heftige gebyrer for adgang til terminalens services. Udgående passagerer bliver eskorterede til deres private suiter, indrettede med senge, og private badeværelser, her vil de blive tjekket ind på deres flyvninger. Når det er tid til at flyve, bliver de ledt hen til terminalens private sikkerhedskontrol, og derefter kørt henover banerne  i en BMW 7-serie sedan til deres afgangs gate. Ifølge firmaets hjemmeside, er distancen fra bilen til flyets indgang, omkring 70 skridt, versus 2,200 skridt for den gennemsnitlige LAX passager – og ingen paparazzi.

Dette bringer mig tilbage til “Hvor meget er det værd?” spørgsmålet. Priserne starter ved $2,000 for en one-way indenrigsflyvning, med adgang til den delte lounge, til $4,000 for en international afgang, med privat suite inkluderet. Årskort får også fra $7,500, og kommer med gratis massage og manicure, parkering, og andre fordele.

Med disse priser, er The Private Suite åbenlyst kun betalbart for de aller rigeste rejsende. Indtil nu har disse dog svaret igen med høj entusiasme! Ifølge Fortune, er over 1,200 årskort blevet solgt frem til d. 15 maj, da terminalen officielt åbnede dens døre.

Resten af os må dog stadig nøjes med 2,200 trins marchen til gaten. Samt forvirring. Og lange køer. Og hyggelige medrejsende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *