Sådan er Lufthansa loungen i Heathrow terminal 2 i corona tider

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa har genåbnet flere af selskabets lounger. Loungen i Heathrow terminal 2 var fin for mig. Begrænset udvalg, men friske varer. Og naturligvis var der masser af plads.

Jeg skulle med SAS formiddagsfly fra Heathrow til København. Da jeg var kommet i god tid, var det naturligt at tage en kop kaffe og lidt at spise i loungen. Medarbejderen ved check-in henviste til Lufthansa loungen, der ligger lige efter sikkerhedskontrollen.

Let at finde

Det er mange år siden, jeg sidst var i London. Men som altid, er det let at finde Lufthansas lounge. Den tydelige skiltning og orange farve er let at få øje på.

Når du går indenfor, kommer du først til Business loungen. For enden af den er indgangen til Senator loungen. Den var lukket. Men vi var også så få gæster, at vi sagtens kunne være i det første lokale.

Lidt til ganen

Jeg var i loungen tidligt på formiddagen (fra 8.15 til 9.15). Der var masser af plads, så jeg fandt hurtigt en stol og gik målrettet efter buffeten. Som man kan forvente i disse tider, så er udvalget begrænset. Loungens gæster fik alt serveret af et par medarbejdere, der betjente buffeten.

Jeg fik tilbudt frisk frugt og croissant, hvor jeg kunne vælge mellem én fyldt med skinke og ost eller én uden noget. Kaffen blev også serveret af en medarbejder, der betjente kaffemaskinen. Udvalget af kolde drikkevarer var begrænset til vand og juice (så vidt jeg kunne se). Men man kunne da også vælge peanuts og kartoffelchips.Jeg fik også en danskvand og satte mig ved bordet for at nyde morgenmaden. Croissanten var frisk, så jeg var meget glad for mit valg.

Hold afstand

Du kender sikkert den typiske Lufthansa lounge. Og loungen i London lignede sig selv. Men når man så nærmere efter, var hver anden stol blokkeret. Det gjaldt både lænestolene og stolene i arbejdsområdet. Hvert andet bord i spiseområdet var også blokkeret.

Med traditionel tysk grundighed, skulle vi også holde afstand på toilettet. Dér måtte højst være 2 personer ad gangen. Jeg er meget i tvivl om, hvordan de trængende loungegæster skulle forsikre sig om, at dette blev overholdt. Naturligvis var den midterste af rummets 3 håndvaske blokkeret. Det samme gjaldt det midterste Pissoir.

Ny velkomstside på internettet

Internettet fungerede fint. Men når du logger på, kommer en lille hilsen frem på skærmen med to Lufthansa medarbejdere med mundbind. Og en lille tekst, der byder passagererne velkommen tilbage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *