Særpris på Emirates First Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke billigt at flyve på First Class. Typisk koster billetter langt over hvad langt de fleste af os har råd tid. Men nogle gange kommer der særpriser og lige nu er der en mulighed for at få det billigere.

Typisk ligger en normalpris på en First Class tur med Emirates fra 30-35.000 kroner for en billet på de kortere distancer (f.eks. Dubai til Bangkok, Hong Kong eller Singapore). Men lige nu kan du prøve det for

Men drømmer du om at flyve på Emirates First Class, så er det nu, du skal slå til. Frem til 14. oktober 2019 er der særpriser til en mængde populære destinationer over hele verden.

I en begrænset periode tilbyder Emirates en eksklusiv mulighed for at nyde en velfortjent luksusoplevelse i den absolutte topklasse: Frem til den 14. oktober 2019 er prisen for en First Class-billet sænket betragteligt. Drømmer du om den ultimative flyoplevelse, så er det nu, du skal slå til.

Med en First Class flybillet i hånden er der en hel del ekstra, du kan nyde både på landjorden og ombord. Først og fremmest starter rejsen allerede derhjemme, når en Emirates’ chaufførservice henter dig og kører dig til lufthavnen. Herfra tager du Fast Track gennem security, inden du slapper af i Eventyr Loungen i Finger C. Når boarding nærmer sig, hopper du forrest i køen med prioriteret boarding og direkte ombord på den allerede legendariske A380’er. Her venter der naturligvis et glas champagne.

Læs mere: Se hvordan First Class Suite ser ud ombord på Emirates A380

Fra København til Dubai flyver du på Business Class med alt, hvad dertil hører. Men det er blot opvarming til den ultimative luksus, der venter fra Dubai og videre ud i verden!

I Dubai kan du forberede dig til den videre færd med en ‘mellemlanding’ i den eksklusive First Class Lounge. Bliv frisket op med et besøg i loungens egen spa, nyd en middag i gourmetrestauranten eller snup et glas bobler i flybranchens eneste Moët & Chandon-champagnebar inden det er tid at boarde First Class. Ombord træder du ind i din egen private kabine. Nogle kalder det et flyvende hotelværelse – i hvert fald kan du lukke døren bag dig, nyde egen minibar, sove i en velredt seng eller se spillefilm og serier hele natten på din egen 32 tommer skærm. Under selve rejsen kan du nyde et prisbelønnet udvalg af vin og mad, såsom kaviar, champagne og ultra-eksklusiv cognac. Bliver dit ‘hotelværelse’ lidt for ensomt, så kan du altid liste ud i A380’erens flyvende Onboard Lounge & Bar, og nyde en Old Fashioned, en Cosmopolitan eller blot en velmikset G&T. Inden landing kan du endda blive frisket op med et brusebad i flyets Shower Spa.

Flyv med den eksklusive ‘Game Changer’

Til destinationer som Maldiverne og Tokyo Haneda kan du flyve med Emirates’ meget omtalte ‘Game Changer’ Boeing 777 med de helt unikke First Class-suiter – udviklet i samarbejde med Mercedes-Benz.

Se hvordan du flyver i First Class ombord på Emirates B777.

De lukkede suiter har skydedøre fra gulv til loft og er på op til 12 m2. Suiterne er designet til at give maksimal komfort og privatliv på turen. Sæderne kan indstilles som seng såvel som i en ‘tyngdekraftfri’-position, der er inspireret af NASA-teknologi og giver følelsen af at svæve.

Betingelserne

Tilbudet gælder for rejser med afgang senest den 12. december 2019, der er booket senest den 14. oktober 2019. For en rejse til eksempelvis Sydney er besparelsen op til DKK 11.426.

Udvalgte destinationer med særpriser

På distancen fra København til Dubai flyves Business Class. Fra Dubai flyves der på First Class. Rejsen inkluderer afhentning med Emirates chaufførservice og adgang til Eventyr Loungen i Københavns Lufthavn og til First Class loungen i Dubai Lufthavn.

  • Bangkok – DKK 26.559 (spar 6.780)
  • Singapore – DKK 28.269 (spar 7.265)
  • Hong Kong – DKK 30.929 (spar 7.264)
  • Tokyo – DKK 33.459 (spar 7.265)
  • Maldiverne – DKK 33.719 (spar 7.264)
  • Cape Town – DKK 33.809 (spar 7.265)
  • Johannesborg – DKK 36.099 (spar 7.265)
  • Seychellerne – DKK 40.479 (spar 7.264)
  • Auckland – DKK 40.449 (spar 11.426)
  • Sydney – DKK 44.199 (spar 11.426)

Find selv priserne på Emirates hjemmesiden her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *