SAS Eubonus Mastercard – Dobbelt optjening af EuroBonus point på vej – Husk at tilmelde dig!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS EuroBonus Mastercard kommer igen med en ny omgang, hvor du hen over 3 dage kan optjene det dobbelte antal EuroBonus point. Så kig efter mailen og husk at tilmelde dig.

Denne kampagne kommer løbende og det er altid noget som du bør kigge efter og planlægge lidt efter. Det er ganske attraktivt at optjene det dobbelte antal EuroBonus point på alle dine køb i de 3 dage som kampagnen vare.

Læs med i vores forum her om tips og tricks til at få mest muligt ud af kampagnen

Kampagnen løber i perioden fra den 25. september 2020 og de 3 dage frem. Den slutter dermed den 27. september 2020.

Hvad kan du så tjene af EuroBonus point?

Da der er lidt forskellige kort muligheder, så er indtjeningen af point også forskellig. Du kan med det rigtige kort (SAS EuroBonus World Mastercard Premium) optjene 50 EuroBonus point per 100,- kroner du bruger. Den højeste pointoptjening får du ved køb af SAS flybilletter. Oversigten over pointoptjeningen er:

 • 30 Ekstrapoint per 100 kr. ved køb i danske kroner
 • 40 Ekstrapoint ved køb i udenlandsk valuta
 • 50 Ekstrapoint ved køb af flybilletter på sas.dk

De to primære kort kan du læse om her:

Hvis du ikke har et SAS EuroBonus Mastercard, så er der tid endnu til at ansøge om det og så ovenikøbet for gavn af den velkomstbonus på enten 3.000 eller 10.000 EuroBonus point.

Du kan ansøge her:

Husk tilmelding og praktisk information

Du skal huske at tilmlemde dig for at kunne få del i de dobbelte EuroBonus point. Den sidste frist for tilmelding er den 18. september 2020. Har du ikke fået en mail om denne kampagne, så anbefaler vi at du kontakter SAS EuroBonus kundeservice, som så kan hjælpe dig med at blive meldt til kampagnen.

Vigitgt:

 • Hvis du handler online, så husk på at butikkerne ikke altid hæver pengene samme dag, som du bestiller. Derfor er der en risiko for at disse køb ikke vil tælle med. Så for at være sikker, så kontakt web butikken og sikre dig at de hæver pengene samme dag, som du bestiller. Fredagen er derfor ofte den bedste dag for dette.
 • Der optjenes ikke point på kontanthævninger.

Du optjener ikke point på kontant udtræk og husk at når du handler på nettet, så er det ikke altid at onlinebutikken hæver pengene den dag du bestiller. Det er dagen for hævningen (og ikke reservationen) som tæller med når der uddeles dobbelte point.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. C siger

  SAS har skiftet til ‘targetet’ markedsføring. Det er således ikke
  længere alle EuroBonus MasterCard kunder der modtager tilbud om dobbelt point (som det ellers var, når SEB kort selv sendte invitationerne ud i sin tid) – og ringer man til SAS, er de som udgangspunkt ikke villige til at tilmelde en til kampagnen.
  Ærgerlig tendens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *