SAS fremviser det nye menukort på langruterne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev i sidste uge, så kommer SAS med nye tiltag og ændringer på deres SAS Business Class ombord på langruterne fra 1. februar 2017. En af ændringer er et helt nyt design af menukortet og her kan du se de første billeder af det.

Det nye menukort er lavet i samarbejde med Natsko Seki, som har lavet illustrationerne og Head Chef og Meal Planning Manager Peter Lawrance.

Natsko Seki er født i Tokyo i 1976. Hun flyttede i sine unge år til England, hvor hun to en uddannelse på universitetet i Brighton i 2005. Hun bor nu i London og hendes fokus er at lave illustrationer til rejse relaterede opgaver, samt børnebøger. Hun elsker at rejse og finder inspirationen på sine rejser med sin søn. Du kan læse mere om Natsko Seki her.

Menukortet bliver, udover de nye illustrationer fra Natsko Seki, også ændret i formatet. Så det høje menukort er ikke længere at finde fra den 1. februar 2017.

Udover at der kommer et nyt menukort, så bliver der også nye produkter, som vi ikke har set i dag. Så skal du ud at flyve i SAS Business Class efter 1. februar 2017, så vil du kunne opleve flere forandringer.

Peter Lawrance siger til InsideFlyer at:

Vi udskifter sortimentet af drikkevarer med et lidt færre udvalg, men højere kvalitet på det enkelte produkt. Dette gør vi for at kunne give kunderne det bedste, som for eksempel luftens bedste gin og tonic

InsideFlyer DK - SAS - Nyt menukort i SAS Business på langruterne fra 1. februar 2017 - Introduktion
Introduktionen på det nye menukort i SAS Business Class, som det ser ud fra den 1. februar 2017.
InsideFlyer DK - SAS - Nyt menukort i SAS Business på langruterne fra 1. februar 2017 - Round it off
Udvalget til desserten og kaffen, som SAS kalder Round it Off.

Hvad tænker du om det nye menukort og de nye tiltag ombord på SAS Business Class? Giv din kommentar herunder artiklen, på vores forum eller Facebook.

Billeder i denne artikel har vi fået fra Peter Lawrance.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *