SAS og Mikkeller samarbejdet kommer nu med to nye øl

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS og Mikkeller har efterhånden flere gode favoritter på samvittigheden og nu kommer samarbejdet med 2 nye øl, som du kan prøve i 10.000 fod.

De to øl er helt forskellige og den første er en Hazy IPA og den anden er en spændende ale, som er lagret  på vintønder.

Northern Trails No.2

Den nye Hazy IPA med navnet Northern Trails No.2

Denne nye IPA og nummer 2 i serien Northern Trails, er spændende og kunne sagtens blive en ny favorit blandt de rejsende. Det er forventet at den kan fås i både SAS Business og SAS Plus på langruterne, samt på alle de europæiske ruter.

Wing Pin Series No. 3

Den nye frugtige ale lagret på vintønder med navnet Wing Pin Series No. 3

Denne nye øl, som er nummer 3 i rækken af øl med navnet Wing Pin Series følger en spændende og utradionelle øl. Forgængeren var en øl med rødbede i sig og denne nye øl har fået en frugtig nuance med appelsin og passions frugt. Dertil har den været lagret på vintønder, som vil give den endnu mere smag.

Hvornår er de tilgængelige?

Vi har endnu ikke fået en dato fra SAS, Men Peter Lawrance oplyser at det er inden længe at de kan nydes i 10.000 fod.

Vi glæder og til at høre om de første, som prøver en af dem. Så skriv en kommentar herunder, på vores forum eller på vores Facebook side.

Alle billederne er taget af Peter Lawrance, som er Head Chef Meal Planning & Execution ved SAS.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *