Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
SAS har nu i et stykke tid været langt fremme med at tilbyde nye kvalitetsprodukter ombord på deres flyvninger. Vi har blandt andet set økologiske varer, øl fra Mikkeller og chokoladeis fra Valhrona. Nu har SAS og Morten Heiberg indgået et samarbejde.
Morten Heibergs produkter skal bruges til morgenmadsserveringerne. Det er i denne omgang marmelader og chutney, som skal serveres til de rejsende med SAS. Så uanset hvor i verden du befinder dig i og skal flyve med et SAS fly, så er kommer du til at kunne smage dette kvalitetsprodukt fra Morten Heiberg.
Det er produkter specielt lavet til SAS, så du kan ikke få dem andre steder. I første omgang er det fem produkter som der i disse dage rulles ud.
De fem varianter af marmelade og chutney er:
- Æble og valnød marmelade
- Hindbær og vanilje marmelade
- Rabarbar og vanilje marmelade
- Figen med honning chutney
- Kvæde med timian chutney
Samarbejdet er drevet af den fokus på kvalitet som Peter Lawrance, der er Head Chef & Manager Meal Planning for Onboard Product & Services at Scandinavian Airlines (SAS) har arbejdet med igennem de sidste 3-4 års tid.
Vi ser løbende nye tiltag og det er positivt at der netop løbende kommer nye produkter ind. Dertil er det også et fokus, at det er produkter med et aftryk i Skandinavien.
Vi er sikre på at denne udvikling vil forsætte og vi derfor også i nærmeste fremtid vil se flere tiltag på dette område. Det er netop et af de punkter, hvor SAS virkelig gør noget forskelligt i forhold til deres nærmeste konkurrenter.
Har I allerede smagt de nye produkter eller hvad tænker I om dem?
Syntes det er et glimrende initiativ.
Men artiklen mangler at klargøre for om de nævnte marmelader fra Heiberg serveres i alle klasser eller om de er forbeholdt dem på Business.
Hvis de kun serveres på Business, så vil jeg mene at det kun er en naturlig udvikling som SAS gør og ikke noget som bør saliggøres, det ville det være hvis det også blev tilbudt alle klasser hos SAS.
Jeg mangler stadig at SAS tager et kig på deres vinudvalg på Business, der syntes jeg at der klart er plads til forbedring!
Det skulle være i alle klasser. Så det er på SAS Plus også på de europæiske ruter 🙂
Skulle vi ikke finde en kontaktperson til dig for dette?
Mon ikke Peter Lawrence er et godt sted st starte ?
Det var netop Peter Lawrance jeg tænkte på. Så jeg vil gerne introducere dig for ham – men SAS er jo meget cost fokuseret. Men det kan jo være I kunne finde ud af noget….
Jeg ville da helt sikkert gerne mødes med Peter, og er også klar over at SAS er cost fokuseret, alt andet ville være mærkeligt.
Men når du køber en plads på Business, så forventes det selvfølgelig at madkvaliteten matcher vinudvalget, det mener jeg ingenlunde sker pt.
Sorry Henry, omvendt selvfølgelig 😉
Syntes altid brøddet fra SFO på Business er ret godt, især deres surdejsbrød er fænomenal, det er der også andre der har fundet ud af desværre.
Skarp observation 🙂