SAS øger afgangene til England og “starter” ny rute op

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da England i sidste uge meddelte at de ville fjerne deres krav om 14-dages karantæne fra rejsende fra blandt andet Danmark, så gav det en klart bedre mulighed for at besøge England igen.

Vi skrev om Englands fjernelse af kravet om 14- dages karantæne i sidste uge og derfor skrev vi også at vi nok ville se SAS øge for antallet af flyvninger. Dette er i dag blevet bekræftet og London vil få flere ugentlige frekvenser:

  • København til London
    • Går fra 7 til 13 ugentlige frekvenser fra den 17. juli 2020

Men ikke nok med det, så kommer der også en genstart og dermed “ny” rute. Det er Machester som SAS vil genstarte deres flyvninger til:

  • København til Manchester
    • 2 ugentlige afgange fra den 17. juli 2020
    • Afgange mandag og fredag

Så det er positivt at se at så snart at et land åbner op for muligheden for indrejse, så er SAS klar til at servicere rute. Det er med til at bringe os hurtigere tilbage til normalen ved at sikre at folk kan rejse nemt og tage på ferie, men også passe deres arbejde og besøge kunder og leverandører.

Husk dog på at Udenrigsministeriet endnu ikke har ændret på deres rejsevejledning for England. Så der frarådes forsat rejser dertil. Denne rejsevejledning er sidst opdateret den 26. juni, så det må forventes at der i denne uge kommer en opdatering dertil som ikke fraråder rejser dertil. Det mener vi, da argumentet hidtil har været at det var på grund af de 14 dages karantæne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *