SAS Plus Saver i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For næsten tre år siden, afskaffede SAS deres Business Class og Economy Extra serviceklasser ombord på flyvninger i Skandinavien og Europa. I stedet blev kunderne introduceret for et nyt enkelt koncept, med SAS Go for de prisbevidste og SAS Plus for de rejsende der ville have lidt mere. Sidenhen har SAS videreudviklet med en ny billettype; SAS Go Light, økonomiklasse billetter kun med håndbagage. Men fra i dag introduceres en anden ny og billigere billettype på deres korte flyruter, kaldet SAS Plus Saver.

Selvom SAS Plus absolut ikke har været noget luksusprodukt og ofte har været udskældt blandt frekvente rejsende, har det alligevel været en god mulighed for at booke fuldt fleksible billetter, med gratis ændring eller annullering af flyrejsen, til ofte ganske fornuftige priser. Denne mulighed forsvinder nu delvist med det nye produkt. Til gengæld bliver prisen nu endnu billigere.

Priseksempel for den nye SAS Plus Saver, billettype på en flyvning mellem CPH-NCE
Priseksempel for den nye SAS Plus Saver, billettype på en flyvning mellem CPH-NCE

Rejsende får nu fremover muligheden for at afstå fleksibiliteten for deres Plus-billet og dermed spare på billetprisen. Muligheden for at ændre billetten, findes dog stadig, men gebyret for ombooking eller refundering af rejsen er på hele 600 DKK pr. vej. Billettypen benyttes i forvejen, på selskabets langruter til USA og Asien, hvor mange forretnings- og ferierejsende nyder godt af den ekstra komfort og service til en overkommelig merpris.

Reservationsbetingelserne for den nye SAS Plus Saver billettype
Reservationsbetingelserne for den nye SAS Plus Saver billettype

Der er dog fortsat mulighed for, at drage nytte af de mange fordele en Plus billet giver, som eksempelvis adgang til Fast Track sikkerhedskontrol og lounge, gratis mad og drikke ombord på flyet, to kufferter, ligesom der optjenes point efter den normale SAS Plus billetklasse for flyvninger i Europa og Skandinavien (henholdsvis 750 og 1500 point + evt. status bonus).
Med introduktionen af den nye billigere billettype forsvinder også muligheden for at booke den meget dyre billet SAS Plus Flex.

 

– Vi ved at mange af vores kunder efterspørger et alternativ, hvor alle fordele i SAS Plus indgår, men hvor man mod en lavere pris fravælger muligheden for gratis afbestilling og ombooking. Med dette nye tilbud får vores kunder større mulighed for at vælge det produkt, som passer netop deres behov, siger Stephanie Smitt Lindberg, Chef for produkt og kundeloyalitet i SAS.

 

På nuværende tidspunkt er det dog kun muligt at købe den nye SAS Plus Saver billet, til udvalgte destinationer i Europa, men vi forventer dog at den nye billettype formodentlig vil være tilgængelig på store dele af rutenettet, indenfor den kommende tid.

Det nye tilbud mellem Skandinavien og Europa lanceres i første omgang som en test frem til den 30. september. SAS Plus Saver vil ikke være tilgængelig på indenrigs ruter eller ruter inden for Skandinavien. SAS Plus Saver tilbydes i dag på SAS interkontinentale ruter.

Du kan læse mere om den nye Plus Saver billet, på SAS hjemmeside her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *