SAS (re)lancerer fast track i 12 europæiske lufthavne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

At spare sig i graven er der noget der hedder. Et udtryk som var meget beskrivende da SAS for et par år siden slagtede lounge- og Fast Track-tilbudet i en række europæiske lufthavne. Nu ser det imidlertid ud til at selskabet har indset at dette måske ikke var en god idé alligevel.

I december 2016 annoncerede SAS at de ville skære drastisk ned i lounge- og fast track-tilbudet for statuskunder og rejsende på Plus-billetter. At man er nødt til at nedjustere omkostninger i en presset branche er forståeligt. Når andre Star Alliance-selskaber det er naturligt at sammenligne SAS med, så alligevel formår at opretholde tilbudet tyder det dog på at nogen har vært lidt ivrige efter at svinge sparekniven.

Prioriteret sikkerhedskontrol i 12 “nye” lufthavne

Fra 3. juni har SAS imidlertid annonseret at de vil tilbyde fast track i hele 12 nye europeiske lufthavne. Fire af lufthavnene som mistede fast track i 2017, Dublin, Las Palmas, Malaga og Milano Linate, får nu tilbudet tilbage. Derudover skal der tilbydes Fast Track i Alicante, Budapest, Faro, Lissabon, London Stansted, Marseille, Nice og Reykjavik.

Fra 3. juni har du igen adgang til Fast Track i Dublin hvis du har Plus-billet, eller EuroBonus Gold eller Diamond. Foto: Dublin Airport

Tilbudet vil gælde for rejsende i SAS Plus, samt Gold- og Diamondmedlemmer i EuroBonus.

Det er fremdeles flere store lufthavne i Europa der hverken tilbyder lounge eller prioriteret sikkerhedskontrol for SAS egne kunder. Vi håber imidlertid dette bare er starten og at vi har flere gode nyheder i vente.

Medlemsfordele er noget som engagerer vores læsere og diskussionen er allerede i gang på vores forum.

Forsidefoto: Negative Space / Pexels.com

 

Artiklen er opfindeligt skrevet af Martin fra InsideFlyer.no

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *