SAS sender igen deres Airbus A321LR til USA

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom SAS fortsat fastholder at den officielle lancering af deres nye Airbus A321LR først sker i slutningen af marts måned, så har de været ude at flyve med passagerer før jul og i denne uge sker det igen.

InsideFlyer har fra kilder fået nys omkring at SAS vælger at sende en af deres Airbus A321LR på en rundtur til USA igen i denne uge.

Sådan ser den nye SAS Airbus A312LR ud i kabinen. SAS Business Class først, så SAS Plus og bagerst SAS Go.

Se flere billeder af kabinen her.

Det sker igen på ruten mellem København og Chicago, hvor den er progamsat til en afgang på fredag og hjem igen om lørdagen.

Udturen fredag den 4. februar 2022 til Washington med SAS Airbus A321LR
Hjemturen lørdag den 5. februar 2022 til København med SAS Airbus A321LR

Vi har ikke kunne få grunden at vide, men vi gætter på det er en kombination af mindre efterspørgsel på pladser og dermed bedre økonomi for SAS at sende et mindre fly afsted, samt muligvis at lære piloter og besætningen flyet bedre at kende før det starter i daglig rotation.

Læs mere: Sådan ser SAS Airbus A321LR kabinen ud

Vi var naturligvis med på den allerførste afgang SAS havde med passagerer. Den gik en tidlig morgen i december fra København og til Oslo og du kan se billederne fra turen her.

Så skal du med på turen, så kan du især glæde dig om du skal i SAS Plus. Dette er nemlig nok den bedste Plus kabine SAS tilbyder, da du kun sidder 2 og 2. På de andre langrutefly sidder du enten 2-3-2 (A330) eller 2-4-2 (A350).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *