SAS stopper deres aktieprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har netop meldt ud at de stopper med deres aktieprogram og det betyder at det ikke længere kan bruges til at sikre et guld eller diamant kort i EuroBonus programmet.

Det var forventet at SAS ville stoppe deres aktieprogram og de fordele det medførte. Det var forventet fordi at SAS aktien afnoteres i forbindelse med salget til de nye ejere, hvor Air France – KLM gruppen er en vigtig partner.

SAS har netop opdateret deres betingelserne for programmet og indsat følgende opdatering:

The Program will expire in its entirety by 31 March 2025. The last Annual Control Date will be 11 October 2023 and the last Application Deadline will be 28 February 2024.

Dermed fik vi den forventede bekræftelse på at programmet stopper.

I beskeden herunder kan det ses hvordan SAS forklarer ændringerne:

Ingen tilgængelig beskrivelse.

Så har du haft aktier nok til at komme i betragtning, så vil du fortsætte med at beholde dine fordele frem til 31. marts 2024.

Hvis du har købt aktier og ikke haft dem mindste et år per den 11. oktober 2023, så vil du ikke opnå fordelene. Du skal have ejet mindst 100.000 aktier (i gennemsnit) i midst et år frem til kontroldatoen, som er sat til 11. oktober 2023.

SAS bekræfter også i ovenstående besked at programmet lukker ned efter den næste periode. Derfor er det ikke længere muligt at opnå fordelene ved at købe aktier til en meget lav kurs før afnoteringen.

Alle betingelserne kan læses her.

Foto: Scandinavian Airlines Airlines A320-251N (SE-DOY) i Dublin Airport (DUB) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *