Air France-KLM med flere muligheder for mere komfort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du godt kunne tænke dig et tomt sæde ved siden af dig, så har du nu mulighed. Air France-KLM tilbyder nu en ny service hvor du kan tilkøbe flere sæder ved check-in.

For dem, der ikke mener almindelig Economy Class er nok, er der masser af andre muligheder på flyet. Du kan selvfølgelig købe en Premium Comfort eller World Business Class billet fra KLM, eller tilsvarende Premium Economy, Business Class eller enda La Prémiere (First Class) fra Air France. Men begge selskaber tilbyder nu også noget nyt som kan tilføje ekstra komfort til din rejse. Du kan nu reservere ekstra pladser online eller i app for mere komfort. Det er der naturligvis knyttet en pris til det.

En komfortabel rejse

Er du ofte på farten, er det rart at rejse så behageligt som muligt. En Business Class-billet er en god mulighed, men det er ofte til helt andre billetpriser end standard Economy Class. En god mellemvej er Premium Economy. Denne rejseklasse tilbyder bare lidt mere komfort og faciliteter uden de høje omkostninger ved en Business Class-billet.

Denne rejseklasse har Air France tilbudt i mange år, men har manglet hos KLM i lang tid. Det hollandske selskab har dog i mange år tilbudt standard economy class sæder med ekstra benplads under navnet Economy Comfort. Men med den vellykkede introduktion af Premium Comfort tilbydes et konkurrencedygtigt og ægte premium economy produkt.

Nye muligheder hos Air France-KLM

Men siden i år har KLM tilbudt en anden mulighed for at rejse med mere komfort. Siden januar har KLM testet muligheden for, at rejsende kan reservere et eller flere ekstra sæder ved check-in på udvalgte flyvninger. På den måde kan en hel række af Economy Class-sæder holdes fri. Som følge heraf er der ingen på den oprindeligt reserverede plads. Passageren har så mere plads til sig selv.

Samme test blev også lavet hos Air France. KLM informerede InsideFlyer om, at de nu gradvist vil udrulle ‘produktet’ på tværs af sit netværk. Denne mulighed har været tilgængelig via KLM-appen siden denne måned.

Tjenesten er derfor endnu ikke tilgængelig på alle flyvninger. Rejsende kan se online og i appen ved check-in, om der er ledige pladser. Det afhænger naturligvis af antallet af pladser, der allerede er reserveret. KLM oplyser, at testen viser, at der er efterspørgsel på denne ekstra service, og at kunderne gerne betaler ekstra for den.

Vi ser, at kunder i dag godt kan lide at rejse med, hvis det er muligt, lidt ekstra plads, privatliv og komfort og en mere personlig oplevelse. Hvis der er ledige pladser om bord, ser kunderne ud til at være villige til at betale lidt ekstra for at tildele og blokere disse pladser ved siden af ​​dem. Kundernes reaktioner på køb af dette produkt har været meget positive, hvorfor vi også ruller det videre ud på tværs af vores netværk.

KLM talsmand

Ekstra pris

Selvfølgelig er denne service ikke gratis. KLM fortalte InsideFlyer følgende:

Prisen kan variere afhængigt af transportør (AF eller KL), rejsedatoer, destinationer og antallet af blokerede tomme sæder.

InsideFlyers korrespondent fik fornyeligt selv tilbudet på en rejse fra København til Paris. Prisen for at flytte et par rækker længere ned i kabinen med et ledigt midtersæde beløb på 216 kr for den to timer lange flyvning. Det er ikke klart, om Flying Blue Gold og Platinum medlemmer får rabat på denne nye service.

Det kan derfor forventes, at omkostningerne kan være betydelige. For at vælge et Economy Comfort-sæde med mere benplads overstiger tillægget hurtigt €100 per person per enkelt rejse på de lange ruter. Afhængigt af det faktiske tillæg kan det være klogere at kigge efter en Premium Comfort- eller endda et tilbud i Business Class.

Billeder: InsideFlyer

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *