SAS tilbage i Kina: Første fly var næsten fyldt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tirsdag kl. 18.40 lettede en Airbus 350 fra Københavns Lufthavn, og ifølge SAS’ pressechef i SAS Danmark, Sille Beck-Hansen, var flyet næsten fyldt. 

Den er ikke helt fyldt – men tæt på. Vi har haft lukket i otte måneder, så der har været et opsparet behov for at kunne komme afsted fra dansk erhvervsliv og andre. Der er mange andre nationaliteter om bord fra Europa. Og der er jo ikke så mange selskaber, der tilbyder direkte ruter til Kina i øjeblikket, så derfor har vi også et stort opland.

Sille Beck-Hansen til Ritzau

Foreløbig vil SAS flyve mellem København og Shanghai en gang om ugen.

Også opstart af Beijing 

I slutningen af oktober planlægger SAS også at genstarte trafikken til Beijing forudsat at SAS opnår myndighedernes godkendelse.

Vi har tidligere skrevet at Kina har åbnet for at Danmark kan flyve til Beijing igen. Så vi forventer at SAS opnår myndighedernes godkendelse til at få startet denne rute op igen.

Endelig gang i Airbus A350’erne

SAS flyver Shanghai-ruten med den nye Airbus 350. Det moderne fly betyder, at SAS kan tilbyde en unik rejseoplevelse. Flyet reducerer brændstofforbruget betydeligt med op til 30 procent lavere CO2-emissioner end tidligere tilsvarende fly. 

SAS øger antallet af destinationer løbende

SAS flyver i øjeblikket til 75 destinationer og har op til 380 flyrejser om dagen. SAS følger markedsudviklingen hver uge og er parat til at øge trafikken, når rejserestriktioner ændres og efterspørgslen efter rejser øges. Se hele deres trafikprogram her 
 
Da der stadig er usikkerhed om restriktioner, og der sker ændringer i rejsevejledninger, giver SAS rejsende mulighed for at veksle en planlagt rejse / billet til en SAS Travel Voucher op til 16 dage før afgang til alle internationale destinationer indtil 15. januar 2021.  Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *