SAS tilpasser igen og lukker deres første lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der hersker ingen tvivl om at økonomien er hårdt presset i SAS og andre flyselskaber. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse at SAS tilpasser deres produkter. Det betyder desværre at vi siger farvel til den første Café Lounge.

I de mindre lufthavne i Sverige og Norge finder du SAS Café Lounge. Dog har der siden indførselen være en løbende reducering af dem.

I 2015 da de første Café Lounger blev indført sagde SAS følgende:

Vi er meget stolte over at lancere endnu et efterspurgt produkt. SAS’ mest rejsende passagerer værdsætter vores tidsbesparende løsninger, fx Fast Track, hvilket også er årsagen til, at vi nu lancerer yderligere en service, som er skræddersyet specielt til dem.

Eivind Roald, der var Executive Vice President Commercial hos SAS i 2015.

SAS’ Café Lounges tilbyder et dedikeret og afslappende miljø, hvor SAS-rejsende kan slappe af eller arbejde. Hurtigt flow er vigtigt for SAS’ indenrigsmarked, og kunderne kan arbejde mere effektivt i vores Café Lounges, som er placeret ved gaten. Loungerne vil tilbyde Wi-Fi-internetadgang, te, kaffe og bagværk. 

De første SAS Café Lounges lanceres i Norge, og der vil blive implementeret flere lounger, servicepunkter og andre selvbetjeningsprodukter i de øvrige skandinaviske lufthavne.  De er aldrig kommet til Danmark selvom Billund og Aalborg har efterspurgt dem.

Luksushuse.dk

Nu lukker den første så ned grundet corona krisen. Det er den i Malmø Lufthavn som fra i morgen, den 16. september 2020, lukker ned. Det er ikke utænkeligt at flere lukninger vil komme til.

Indtil videre er det kun loungerne i København og Arlanda, samt indenrigsloungen i Oslo som er åben.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *