Hotel i København arrangerer sikre intimkoncerter med kendte navne inklusiv spisning.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Både forår og sommer har været præget af aflysninger, aflysninger og atter aflysninger, men der er håb for de koncerthungrende musikelskere.

Mange steder bliver der tænkt nyt, så sundhedsmæssige forholdsregler kan overholdes, uden at man går på kompromis med koncertoplevelsen. Et af de steder er Clarion Hotel Copenhagen Airport, som i efteråret afholder en række intimkoncerter. Allerede på fredag kommer første koncert med Burhan G.

Udover Burhan G, så er Tim Christensen og Medina er bare nogle af de kunstnere, du kan opleve, til Clarions intimkoncerter.

Koncerterne, der går under navnet Clarion Live & Exclusive, bliver afholdt med siddende publikum i hotellets store ballroom. Som en del af pakken indgår en 3-retters middag, inden artisten går på.

Konceptet er allerede testet i det tidlige forår, hvor vi både havde optrædener fra Mads Langer og Anders Matthesen. Nu har vi tweaket det, så der er taget ekstra Corona-hensyn, og den første koncert på denne måde gik rigtig godt. Vi har ændret set-up’et, så man kun sidder sammen med den eller de personer, man er kommet med, vores personale bærer mundbind, og der er håndsprit i rigelige mængder. Vi gør alt for, at gæsterne får en tryg aften med den gode koncertoplevelse i fokus.

Jesper Olesen, direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Koncerterne har maksimalt 150 sidende gæster.  

De kommende koncerter er:

  • 18. september – Burhan G
  • 2. oktober – Pernille Rosendal & Kvamie Liv
  • 9. oktober – Mads Langer
  • 17. oktober – Tim Christensen
  • 6. november – Medina
  • 13. november – Rasmus Walter
  • 9. april (2021) – Sko/Torp

Find billetterne her.

Fakta:

Kulturministeriet har udsendt følgende retningslinjer i en pressemeddelelse:

  • Koncerter, forestillinger og lignende må afholdes med maksimalt 500 siddende publikummer.
  • Der må maksimalt tillades adgang for 1 publikum pr. 2 m2 gulvareal i salene. Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar m.v.
  • Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder, også selvom der er mindre end 1 meter mellem dem. Grupper bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis, det kan det fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v.

Alle retningslinjerne findes her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *