Behind the Scenes: Kom med indenfor i det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport før det åbner til maj

Comfort Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har ventet længe på at der kom endnu et hotel i Københavns Lufthavn, som et alternativ til Clarion hotellet. Corona pandemien har haft sin påvirkning til at åbningen af det 605 værelsers store Comfort Hotel Copehagen Airport er blevet udskudt. Men nu er det ganske vist – det åbner den 6. maj 2021. Kom med indenfor her godt en måneds tid før det åbner og se hvordan hotellet kommer til at se ud.

InsideFlyer har fået lov til at komme med indenfor og se det nye kæmpehotel i Københavns Lufthavn. Comfort Hotel Copenhagen Airport får 605 værelser i 8 forskellige kategorier. Det betyder reelt at hotellet kan tilbyde værelser fra den forretningsrejsende og helt op til fodboldet på tur eller den store familie med 8 personer. Alt sammen i forbindelse med lufthavnens check ind områder.

Vores besøg startede med at mødes i receptionen på søsterhotellet Clarion. Vi mødes med Jesper Olesen, som er Cluster General Manager for Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport og Anitta Petersen, som er PR-ansvarlig. Efter en kort snak og iført sikkerhedssko og tilhørende hjelm gik turen over til stort set færdige Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Lyt til vores interview med Jesper Olesen

Efter rundturen på det nye hotel havde vi også et interview med Jesper Olesen. Dette kan du lytte til her:

Konferenceområdet og The Hangar

Hotellet bliver verdens største Comfort hotel med sine 605 værelser. Ialt kan Nordic Choice Hotels med de to hoteller tilbyde godt 1.000 værelser og et stort konferenceområde med The Hangar som kronen på værket.

The Hangar er det første som vi kigger på og det er kæmpestort med sine 2.500 m² og plads til 2.150 mennesker. Det svarer til at du nemt kan have fem mindre fly eller 25 biler med din ind til din konference eller event. Alene foyeren er på 1.600 m², så der er rigeligt med plads til networking i kaffepausen.

Hotellets “Barception”

Efter konferenceområdet går turen til lobbyen eller “barception” som Jesper Olesen kalder det. Konceptet er mere self-service og bar og mindre den traditionelle reception. Du køber dig et værelse med en god seng – resten kan du vælge at tilkøbe dig eller købe i barception området. Det kunne være drikkevarer eller mad som sandwich eller anden take-away.

En regulær bar findes også på 10. etage, hvilket giver et unikt kig ud over Københavns Lufthavn.

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Hotellets bar på 10. etage giver unikt kig ud over Københavns Lufthavn. Det bliver helt sikkert et samlingsted for mange.

Der er også plads til en restaurant, som skal servere gode pizzaer og salater. Det er i samme område at morgenmaden serveres.

Comfort Copenhagen Airport
Et af områderne i “Barception”, hvor du kan slappe af eller nyde noget mad og drikke – Foto: Henrik Olsen

Værelser fra 1 til 8 personer

Det som adskiller Comfort Hotel Copenhagen Airport fra mange andre hoteller er at de kan tilbyde plads til stort set alle typer rejsende – fra 1 person på forretningsrejse til 8 personer i den store familien med “dine, mine og vores børn” eller fodboldholdet på tur.

Comfort Copenhagen Airport
Comfort Copenhagen Airport – Foto: Henrik Olsen

Med sine 605 værelser fordelt på 11 etager er det et stort hotel – faktisk verdens største Comfort hotel. Sammenlagt med Clarion hotellet er tallet godt 1.000 værelser.

Hotellet er for alle rejsende. Både for de som er forretningsrejsende og for famillien der skal på ferie. Med vores 8 forskellige værelses typer er der noget for alle.

At vi nu har to hoteller i Københavns Lufthavn gør at vi kan tilbyde både et full service hotel med Clarion og et mere Self-Service hotel med Comfort, hvor du selv vælger hvilke services du vil have

Jesper Olesen, Cluster General Manager Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Copenhagen Airport
Der er mulighed for at få et god udsigt til både hav og lufthavn – Foto: Henrik Olsen

Designet har en del træ og mørke farver som giver nogle rolige rum at være i. Der er også tænkt på den moderne rejsende og der er både stikkontakter og USB opladning flere steder. Både ved skrivebordet og sengen, hvilket er noget de fleste vil sætte pris på.

Comfort Copenhagen Airport
Comfort Copenhagen Airport – Foto: Henrik Olsen

Jesper Olesen forklarer at der er gode synergier ved at drive to hoteller ved siden af hinanden og det betyder også at gæsterne fra det ene hotel kan bruge bar eller restauranten på det andet hotel.

Værelserne går fra mindre værelser på 18-20 m² med enten dobbeltseng eller to enkelt senge og op til store værelser med køjesenge og plads til 8 personer.

Et af de store XXL værelse med plads til 8 personer har både senge og køjer. Foto: Comfort Hotel

Disse XXL værelser er på 38-40 m². Der er også mulighed for suite på hotellet. Dette er 42 m² og har dobbeltseng og er beregnet til 2 personer.

Andre faciliteter

Af andre faciliteter tilbyder hotellet også ting som fitness center og vaskeri.

Comfort Copenhagen Airport
Fitness centeret bliver med maskiner, men også cross fitness er der plads til. Alt sammen med en god udsigt over Øresund – Foto: Henrik Olsen
Comfort Copenhagen Airport
Der er vaskeri på hotellet med adgang for gæsterne – Foto: Henrik Olsen

Også et hotel for flyselskaberne

Flyselskabernes besætning får også en god behandling på det nye hotel. De vil kunne benytte alle de almindelige faciliteter som fitness centeret og mulighed for at vaske tøj.

Hotellet har også seperat Crew Lounge. Foto: Henrik Olsen

Men de får også deres egen Crew Lounge på hotellet. Så kort afstand til lufthavnen og nem adgang til byen med metroen gør det attraktivt for dem også.

InsideFlyer har allerede en booking klar når hotellet åbner, så vi kommer hurtigt retur med en anmeldelse af hotellet. Har du planer om at booke en overnatning på hotellet?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *