SAS vender tilbage til norsk destination efter 12 år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra 1. februar 2020 kommer SAS tilbage med helårlige ruteflyvninger til Bardufoss efter 12 års fravær.

SAS vandt aftalen med Forsvaret i Norge i konkurrence med Norwegian, noget som nu lægger til rette for tre daglige flyvninger til/fra Oslo, med forbindelser videre ind i SAS og Star Alliance’ øvrige rutenetværk.

Bardufoss som ligger kun én times kørsel fra skønne Senja, er omgivet af flot natur som ofte er omtalt som et «Norge i minirature». Her er der fantastiske forhold for at stå på ski om vinteren og spektakulære fjeldture i sommerhalvåret. Norges nationalpark, “Målselvfossen”, indbyder til eventyrlige fiskeoplevelser, og man kan overvære Nord-Europas længste laksetrappe, Polar Zoo og lade sig forfriske i Polarbadet i karakteristiske Målselv Fjellandsby. 

Udover at Forsvarets personel med familie og venner kan nyde godt af SAS’ flytilbud, så er det også glædeligt at vi gør denne skønne region Norge tilgængelig for andre gennem SAS og Star Alliance’ store rutenetværk.

Finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist. 

Flyvningerne til Bardufoss starter 1. februar 2020 med en 140-180 sæders Boeing 737, og fra næste sommer vil markedets mest miljøvenlige fly på kort- og mellemdistance, Airbus 320neo, indfases i det norske rutenetværk, og dermed også forbedre kvaliteten af flytilbudet yderligere.

Kommentarer

  1. Frank siger

    Såvidt jeg ved havde SAS flyvninger til Bardufoss i en kort periode i 2010, så 12 års fravær er ikke korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *