Bekræftet SAS overtager milliard-kontrakt fra Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS vandt kontrakten som foretrukket flyselskab for Forsvaret i Norge, og aftalen har en totalværdi på cirka 1 milliard norske kroner. 

Som InsideFlyer tidligere på ugen kunne berette som et rygte, har SAS vundet en norsk milliardkontrakt, som Norwegian i en årrække har haft.

Forsvarskontrakten er en af de største aftaler, som flyselskaber konkurrerer om, og SAS var bedst i samtlige kriterier. Det skete i tæt konkurrence med Norwegian. 

Kontrakten med Forsvaret omfatter omkring 350.000 flyrejser om året og medfører samtidig, at SAS genoptager ruten til Bardufoss med tre daglige afgange. 

Vi glæder os over, at Forsvaret har valgt SAS som leverandør af flytjenester, og vi ser det som en ekstra anerkendelse, at vores selskab var bedst i alle tildelingskriterierne.

Torbjørn Wist, CFO i SAS. 

Kontrakten, som løber over fire år, vil også bidrage til, at SAS’ flyruter fra Oslo til Bergen, Trondheim, Bodø og Evenes vil styrkes som følge af den voksende passagervolumen.

Aftalen træder i kraft 1. februar 2020, og fra næste efterår vil markedets mest brændstofeffektive og moderne kortrute fly, Airbus 320neo, introduceres i det norske rutenetværk.

Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det var et foto fra vores artikler op til lanceringen af det nye design. Så den havde desværre sneget sig ind som forsidebilledet og sidder nu fast på Facebook opslaget 🙂

 1. Frank Schønemann siger

  Kan noen forklare mig hvorfor selskaper som Travel2Be og CheapOair ikke overholder de samme bookingregler som andre flyselskaper? Hos de fleste flyselskaper kan man få booket om sin bilett hvis den indeholder feil i løpet av 48 timer. (E-Biletter), men ikke hos de to nevnte selskaper. Jeg har en land historie om grove feil og dårlig kundeservice, hvis noen er interresseret.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Frank,
   Nu er de to du nævner jo ikke et flyselskab, men et online rejsebureau. Derfor er der forskel i reglerne som de tilbyder og desværre så er mange af de online rejsebureauer som er på markedet ofte ikke de bedste på kundeserviceområdet, men viser den billigste pris.
   Men på vores forum vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser og lære af dem. Du kan poste den her: https://insideflyer.dk/forums/forums/insideflyer-dk-lounge.13/
   Hilsen
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *