Scandic bygger nyt hotel tæt ved Københavns Lufthavn og med udsigt ud over Øresund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Hotels, Skandinaviens største hotelkæde, fortsætter med at udvide i København med åbningen af et nyt hotel i Scanport-området ved Københavns Lufthavn i 2020. Det skriver Scandic i en pressemeddelse. Hotellet vil ligge i gåafstand til Kastrup og bliver hotelkædens 10. Hotel i nærheden af en lufthavn i de nordiske lande.

Scandic har netop underskrevet en længerevarende kontrakt med entreprenørfirmaet Skanska angående opførelsen af et nyt hotel med 357 værelser i det nye hastigt voksende område Scanport lige nord for Kastrup Lufthavn. Scanport-området forventes at udvikle sig kraftigt i de kommende år og flere virksomheder har allerede meddelt, at de flytter deres hovedsæde til området i 2018. Der er nem adgang til området via en nærtliggende motorvej og togstation.

”Det er med meget stor begejstring, at vi i dag kan offentliggøre, at vores portefølje øges med placering af et nyt Scandic hotel kun 600 meter fra Københavns Lufthavn, et hotel som helt unikt bliver meget mere end et traditionelt lufthavnshotel,” udtaler Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

”Scandic Copenhagen Airport kommer til at byde på meget mere end det de fleste sætter i relation til et lufthavnshotel. Det kommer til at adskille sig fra det traditionelle lufthavnshotel med sin helt unikke placering, lige i vandkanten, med egen havn, udsigt over Øresund, og samtidig tæt på Københavns centrum. Placeringen i det nye Scanport erhvervsområde, med nærheden til lufthavnen, Indre By, Øresundsbroen, metro og motorvejsnettet til Danmark og Sverige, er jeg sikker på bliver attraktiv for både erhvervslivet, hotellets gæster, besøgende til København og lokale borgere. Med andre ord enadresse tæt på det meste, og lige præcis disse parametre og den udvikling ser vi frem til at blive en spændende del af,” fortsætter Jens Mathiesen.

”I de kommende år står vi overfor mange nye hotelåbninger i Danmark. Strategisk styrker vi vores tilstedeværelse og imødekommer den stigende vækst i markedet, og netop derfor ser vi frem til de forestående åbninger af Scandic Kødbyen i 2018, Scandic Falkoner i 2019, Scandic Copenhagen Airport i 2020, Scandic Spectrum i København og Scandic på Aarhus Havni 2021, i alt næsten 2.200 værelser Ud over at imødekomme den stigende vækst i markedet, er det også glædeligt for Scandic, at vi kan bidrage med flere attraktive arbejdspladser i både København og Aarhus,” afslutter Jens Mathiesen.

Hotellet vil indeholde en bar og en udendørs tagterrasse med udsigt over Øresund, såvel som et fitnessrum, swimmingpool og et spa område.

Efterspørgslen på det danske marked, og særligt i København, er steget støt i løbet af de senere år. Efterspørgslen skyldes navnlig internationale kongresser og et øget antal fritidsrejsende. Kastrup Lufthavn lancerede for nyligt nyheden om at udvide i de kommende år, hvilket forventes at fordoble antallet af rejsende på længere sigt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *