Scandic Hamburg Emporio

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Hamburg Emporio er det perfekte udgangspunkt for en vellykket storby ferie i Hamborg. Alt taler for at bruge hotellet: Den centrale beliggenhed, gode værelser og en fin service. Jeg var meget tilfreds med mit ophold på hotellet.

Scandic kæden har 230 hoteller i 7 lande – langt de fleste i Skandinavien. Der er dog enkelte hoteller i Tyskland. Et af dem ligger i Hamborg: Scandic Hamburg Emporio. Er du med i Scandics loyalitetsprogram “Scandic Friends”, er det oplagt at bruge hotellet, optjene point og få de fordele, du har i kraft af dit medlemsskab. Scandic er også en af partnerne i EuroBonus, så du kan optjene point på din overnatning eller bruge dine EuroBonus point til at betale for opholdet. Derfor er hotellet en oplagt mulighed for danskere – også os, der ikke rejser meget.

Efter disse indledende bemærkninger vil jeg gå videre til anmeldelsen af hotellet. Selvom jeg ofte er i Hamborg og synes godt om byen, kender jeg desværre kun Scandic Hamburg Emporio af omtale. Sidste week-end fik jeg dog mulighed for at overnatte på hotellet og danne mig mit eget indtryk af Scandic Hamburg Emporio.

Scandic Hamburg  Emporio – Hotellet

Beliggenheden er det første, man lægger mærke til. Hotellet kan simpelthen ikke ligge mere centralt: Direkte ved Gänsemarkt (en central plads i den indre by) og kun få minutters gang fra Jungfernstieg (en 600 m lang promenade langs med Binnenalster søen).  Dermed ligger den indre by i få minutters gåafstand fra hotellet. Metrostationen for linie U3 er lige udenfor døren, og med metroen kommer du hurtigt rundt i byen til de centrale lokaliteter, inklusiv hovedbanegården.

Vi ankom lørdag middag, hvor receptionen havde rigeligt at se til. Efter kort ventetid, fik vi vores værelse. Vi besluttede os for et værelse med badekar på 2 sal i stedet for et værelse på 7 etage med bruserkabine.  Men helt ærligt, så var valgmulighederne meget begrænset.

Hotellets lobby er meget moderne, men samtidig varm og indbydende. Hotellets bar er placeret lige ved siden af receptionen. Det tæller også med på plussiden, at der er så mange elevatorer, så man selv i travle perioder ikke skal vente i evighed på en elevator.

Søfarts tema går igen på hele hotellet. Man har brugt raffinerede indfald og detaljer for at tiltrække gæsternes opmærksomhed og give en ekstra oplevelse. For eksempel efterlader elevatoren indtrykket af, at man stiger op fra en havdybet til overfladen. Du høre svage undervandslyde i elevatoren og jo højere man kommer, des mere lyst bliver den blå-farvede belysning i elevatoren. En flot ide.

Værelset

Vores værelse var passende indrettet og mere end stort nok til 2 personer. Der er godt med plads i klædeskabet og et passende antal bøjler til tøj – en detalje, som jeg værdsætter. Jeg var også meget glad for det lette og moderne design samt det store vindues parti, som sørgede for at værelset var lyst og virkede rummeligt. En lille ulempe er dog, at ligesom man selv har en perfekt udsigt, kan andre også let kikke ind i værelset. Men trækker man gardinerne for, kan man holde de nysgerrige blikke ude.

Et par gange hørte jeg de tunge døre blive smækket i. Men ellers var der ikke lydt, hvilket jeg værdsætter.

Det er meget vigtigt for mig, at hotellet straks giver adgang til en hurtig internetforbindelse. Der er intet værre end at bruge adskillige timer på at bikse med at komme på internettet og derefter have lange ventetider på at hente og sende data. Det ser man stadigvæk på ikke så få hoteller. Internettet var dog overraskende hurtigt og dermed var brokke-hovedet tilfreds. Dertil kommer, at stikkontakten var ved sengens hoved ende: Tak, tak, tak!

Men er er endnu vigtigere for mig, at der er rent. Og jeg må sige, at her ligger Scandic Hamburg Emporio virkelig i top. Både sove- og badeværelset var pinligt rene og der var intet at klage over. Og tro mig, jeg finder altid noget. Men ikke her, hvor der virkelig var en høj standard.

Desværre er der ikke noget vindue i badeværelset, men dette opvejes af en god belysning og tidsløst design. For glemsomme mennesker som mig,  er det vigtigt at finde shampoo, sæbe og en velfungerende føn. Ligeledes var der et rigtigt godt spejl med forstørrelse og kleenex, der jo er essentielle for kvinder.

Fitness faciliteterne

Selvom vi ikke dyrker meget sport, var vi lige forbi hotellets fitness faciliteter. De ligger i et mindre område i kælderen. Fra et lille opholdsrum, er der en dør direkte til træningslokalet. Det har et par træningsmaskiner og et stort udvalg af vægte. Lige ved siden af ligger omklædningsrum til damer og mænd sammen med saunaen. En nærmere anmeldelse og vurdering af fitnessfaciliteterne vil jeg dog overlade til en ekspert 😉 .

 

Morgenmaden

Lad mig sige det, som det er: Du kan få alt til morgenmad. Udvalget er mega stort og madens kvalitet rigtig god. Morgenmaden serveres i den bagerste del af restaurant “H2O” i stueetagen. Man kommer let rundt i lokalet og skulle ikke stå længe i kø ved buffeten, selvom restauranten var godt fyldt, da vi skulle have vores morgenmad. Jeg fik slet ikke følelsen af, at restauranten var overfyldt og der var så lidt støj i lokalet, at det var let at føre en samtale ved bordet. Stemningen var rigtig god i de forskellige afsnit af restauranten.

Buffetens fade blev hurtigt fyldt op og når man lod blikket glide til det åbne køkken, kunne man se, den frisklavede mad blive tilberedt. Efter min menig altid et plus. Der var meget frugt, lækkert wienerbrød og alle ferske varer var på køl. Personalet var hurtig til at rydde af, så det brugte service fik ikke lov til at stå længe på bordene.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Oprindelig skrevet af Franca og bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Alt i alt havde vi et behageligt ophold på Scandic Hamburg Emporio. Jeg vil især anbefalet hotellet til rejsende, som tager til Hamborg på en storby ferie. Beliggenheden er helt i top, og efter en lang dag, hvor man har vandret rundt i byen, kan man let slappe af på hotellet.
Jeg syntes rigtigt godt om værelset. Specielt det moderne funktionelle design faldt i min smag, ligesom rengøringen er perfekt. Men jeg værdsatte også de store udvalg i morgenmads buffeten og madvarernes høje kvalitet.
Jeg vil på et hvilket som helst tidspunkt igen reservere værelse på Scandic Hamburg Emporio

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *