Hvilken kendt person ville du helst sidde ved siden af i flyet?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den engelske sangerinde Adele topper listen over kendte personer i en ny engelsk undersøgelse, foretaget på den gigantiske rejsemesse World Travel Market i London. I undersøgelsen skulle 1025 ferierejsende svare på, hvilken kendt person de helst ville siden ved siden af i flyet.

  1. Adele – 28 % af stemmerne
  2. Jodie Whittaker – 21 % af stemmerne
  3. Kit Harington – 13 % af stemmerne
  4. Theresa May – 10 % af stemmerne
  5. Donald Trump – 7 % af stemmerne
  6. Justin Bieber – 4 % af stemmerne
  7. Ved ikke / er ikke sikker – 25 % af stemmerne

 Den populære engelske sangerinde Adele topper listen med hele 28 % af stemmerne. Med hits som ”Hello” og ”Someone Like You” kunne Adele nok have scoret endnu flere stemmer blandt nervøse flypassagerer, hvis det ikke var fordi hun også havde sunget storhittet ”Skyfall”.

Skuespiller Jodie Whittaker, kendt som den nye Doctor Who, snupper 2. pladsen. Måske troede resten af respondenterne, at hun hellere ville rejse med ”Tardis”.

Skuespiller Kit Harington, alias hjerteknuseren Jon Snow i tv-hittet Game of Thrones, stryger ind på listens 3. plads. Kit Harington annoncerede for nylig forlovelsen med sin skuespillerkollega Rose Lesley (som spiller Jon Snows kæreste Ygritte) og mest kendt i Game of Thrones for at sige: ”Du ved ingenting, Jon Snow!”. Flypassagererne ville nok gerne sidde ved siden af Kit Harington i flyet og spørge ham ud den 8. og sidste sæson i Game of Thrones og med håbet om, at Jon Snow måske ved noget alligevel.

Ikke overraskende får Englands premierminister Theresa May 10 % af stemmerne, mod 20 % af stemmerne i sidste års undersøgelse. USA’s præsident Donald Trump fik 7 % af stemmerne, mod 3 % af stemmerne i sidste års undersøgelse.

Den canadiske singer-songwriter og teenageidolet Justin Bieber napper en 6. plads med blot 4 % af stemmerne.

Pressechef Paul Nelson fra World Travel Market siger om undersøgelsens resultater:

Det er dejligt at se, at en sådan nede-på-jorden kendis som Adele, er den person man helst ville sidde ved siden af i flyet. Hun vil uden tvivl være et livligt selskab i 30.000 fods højde. Vi var meget overraskede over at se, at præsident Donald Trump overhaler Justin Bieber i undersøgelsen. Måske har præsidenten en større underholdningsværdi ombord på flyet –eller også har vi simpelthen ikke adspurgt flere af de såkaldte Justin Bieber fans ’Beliebers’.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *