Scandic Hotels lancerer co-working

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Hotels har lige lanceret et nyt co-working koncept på 270 af kædens hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Du får en komfortabel arbejdsplads, Wi-Fi, drikkevarer samt adgang til stille områder og forskellige tjenester.

For at overleve Coronapandemien skal turistindustrien opfinde nye forretningsområder. Scandic må siges at være i front, når det gælder innovation. Koncernen har lige lancerer et nyt co-working tilbud på sine 270 hoteller i Norden og Europa. Co-working i sig selv er ikke noget nyt og er en tendens, der har spredt sig over hele verden i de senere år. Den digitale udvikling har reduceret behovet for permanente kontorlokaler, og mange virksomheder søger også mere fleksibilitet for deres medarbejdere.

Vi ser en stigning i efterspørgslen efter arbejdspladser tættere på hjemmet, eller som gæster og forretningskunder på hoteller kan drage fordel af. Med vores 270 hoteller på seks forskellige markeder kan vi tilbyde fleksible, inspirerende og overkommelige arbejdspladser og private lokaler uanset hvor du er baseret.

Jens Mathiesen, administrerende direktør for Scandic Hotels
Scandic Hotels lanserer nytt coworking-tilbud

Du køber, når du har behov

Scandic tilbyder nemme, tilgængelige og overkommelige kontorfaciliteter på alle kædens 270 hoteller. Hotellet vil have et udvalg af løsninger afhængigt af kundens behov med alt fra opholdsrum og stille områder til private arbejdsrum, der kan bruges, når man beder om det. Tilbuddet vil være tilgængeligt for både drop-in gæster og større og mindre virksomheder på udkig efter alternative måder at arbejde, samarbejde og netværke på. Det koster 19 euro pr. dag, 79 euro om ugen og 199 euro i en måned. I september og oktober giver Scandic 50% rabat på disse priser. Læs mere på Scandics hjemmeside.

Betalingen er personlig med ikke hotelspecifik. Hvis du rejser meget til byer, hvor Scandic har hoteller, kan du således bruge de første 14 dage af måneden på et hotel og den resterende del af måneden på et Scandic hotel i en anden by eller et andet land.

På alle Scandic-hoteller har sikkerheden for gæster og medarbejdere højeste prioritet. Dette tiltag er allerede beskrevet i programmet Stay Safe at Scandic, som alle kædens hoteller er forpligtet til at følge. Programmet inkluderer tydelig mærkning i fællesarealer for at sikre, at gæsterne husker at holde afstand, håndsprit i fællesarealer, påmindelser om vigtigheden af ​​håndhygiejne. Dertil kommer forbedrede rengøringsrutiner, hyppig desinfektion af kontaktflader og reduceret antal pladser i lobbyer og restauranter.

Scandics coworking-tilbud indeholder:

  • Adgang til arbejdspladser på 270 hoteller i seks lande
  • Arbejdspladser tilpasset dine behov. Scandic tilbyder både lounger og stille områder
  • Wi-Fi og adgang til elektricitet
  • Te, kaffe og danskvand
  • 10% rabat i Scandics butikker, restauranter og barer
  • Rengøring
  • Reception
  • Print af dokumentet
  • Åben døgnet rundt
  • Drop-in mødelokale til 15 euro i timen (hvis et lokale er tilgængelig)

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Foto: Scandic HotelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *