Sensommerens luksus ferie i Grækenland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil midt i oktober kan du stadig få en god ferie i Grækenland. Når alt kommer til alt kan turister på det græske fastland og de græske øer forvente et behageligt varmt ferieophold.

Kombinationen af et førsteklasses køkken, afslapning ved poolen og interessante udflugter gør Grækenland til et oplagt rejsemål. Marriott International driver forskellige førsteklasses hoteller og resorts i Grækenland, som er perfekte til sensommerture. Vi præsenterer nogle af disse her. Marriott tilbyder indtil udgangen af september gode priser på ophold i Europa. Du får både 25 procent rabat og gratis morgenmad. Du kan læse mere om Marriotts kampagne her.

Costa Navarino

The Westin Resort, Costa Navarino ligger direkte på stranden ved Det Ioniske Hav. Du får en fremragende udsigt over havet, golfbanen og faciliteterne på det vidtrækkende resort. Med sine to børneklubber og det store vandland er hotellet særligt velegnet til børnefamilier. Forældrene kan slappe af på to golfbaner. Men der er også mulighed for forskellige kulturelle oplevelser i området. Hotellet har også et pænt udvalg af spisemuligheder med prisvindende kokke, der serverer sunde, kontinentale og græske fusionsretter. Men du kan også få lokale retter inspireret af det omkringliggende område.

Trips nach Griechenland

Mykonos

Santa Marina, et resort i kæden Luxury Collection på Mykonos har øens eneste private sandstrand. Gæsterne kommer også for at nyde resortets infinity-pools (der ser ud til at fortsætte i det uendelige), det internationalt anerkendte Ginkgo Spa samt fire barer og restauranter. Hotel ligger kun ti minutter væk fra byen og lufthavnen.

Trips nach Griechenland

Santorini

Mystique, et Luxury Collection Hotel, Santorini passer ind i calderaens forrevne klipper (en caldera er en kraterlignende formation, der fremkommer, når en vulkan synker sammen efter et stort udbrud). Fra hotellet har du udsigt over det turkise Ægæiske Hav, der omgiver øen. Hotellet er designet i kykladisk arkitektur (d.v.s. kulturen udbredt i det ægæiske øhav fra 3300 til 1100 før vor tidsregning). Hotellet tilbyder to swimmingpools, et asiatisk spa og et moderne fitnessstudio. Disse har panoramaudsigt over havet og den aktive vulkan, der har dannet Santorini. Det autentiske, græskinspirerede køkken, der bruger regionens råvarer, nydes udendørs på den private terrasse eller i en af ​​restauranterne.

Trips nach Griechenland

Athen

Hotel Grande Bretagne, Athen (et hotel i kæden Luxury Collection Hotel) tilbyder en enestående udsigt over Athens historiske bydel med en imponerende udsigt over Akropolis, den kongelige Syntagma-plads og Parlamentet, den skovklædte Lycabettus-høj og det originale olympiske stadion. Hotellet ligger i hjertet af Athen, inden for gåafstand fra eksklusive shopping centre og museer. Hotellet har en række skønne faciliteter, herunder personlig butlerservice og den elegante GB Roof Garden Restaurant med udsigt over Akropolis.

Kreta

Domes of Elounda, Autograph Collection ligger på Kretas nordvestkyst i en afsides bugt med en fin sandstrand og krystalblåt vand omgivet af forrevne bjerge. Værelserne har en spektakulær udsigt over øen Spinalonga og havet. Hotellet er velegnet til både familier og par og tilbyder fem pools, en privat strand og forskellige restauranter fra haute cuisine til kretisk grill, Dertil kommer en spa med speciale i antikke græske behandlinger.

Trips nach Griechenland

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: (c) Marriott InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *