Velkommen tilbage til Marriott med op til 25% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott følger efter andre hotelkæder ved at give en klækkelig rabat på ophold indtil 30. september. Dette er et af de bedre tilbud, jeg har set.

Marriotts “Welcome Back” tilbud er lige blevet offentliggjort. Det er faktisk et rigtigt godt tilbud, hvis du har brug for en overnatning på en af koncernens hoteller indtil 30. september. Dermed følger hotelkæden efter andre som eksempelvis Hilton og Radisson, der også har offentliggjort tilbud for at motivere rejsende til at vælge kædens hoteller.

Det gælder derfor om at kikke sig godt for, når du skal reservere en hotelovernatning. Det kan lønne sig at afsøge markedet. Og hvis du allerede har en fleksibel reservation, skal du nok undersøge om du nu kan få værelset billigere med den nye rabat. I givet fald, er der jo penge at tjene ved at annullere din eksisterende reservation og lave en ny.

Måske er denne artikel også interessant: Køb Marriott Bonvoy point med 60% bonus

Lige nu sker der så store ændringer og lempelser i Udenrigsministeriets rejsevejledninger, at det er vanskeligt at give eksakte råd om forskellige rejsemål. InsideFlyer opfordrer til, at du holder dig opdateret om reglerne, før du reserverer dit hotelophold

Tilbuddet: Welcome Back

Tilbuddet gælder for alle ophold, du tager inden udgangen af september 2020. Det fremgår ikke af betingelserne, hvor længe du kan reserverer værelser med denne rabat. Men udbuddet af værelser er begrænset – så jeg anbefaler, at du reserverer hurtigst muligt. Du kan nemlig altid fortryde din reservation indtil aftenen før ankomst, kl. 23.59. Som det fremgår af betingelserne er rabatten op til 25%.

Ophold med rabatten kan reserveres på Marriotts normale hjemmeside: Her kan du reserverer dit hotelophold. Priserne ligger frit fremme. Du skal hverken bruge en speciel rabatkode eller et specielt link for at få de lavere priser frem. De kommer helt automatisk

Overraskelse på Moxy, København

Jeg ville for en god ordens skyld lige tjekke “Welcome Back tilbuddet” og kikkede derfor på en overnatning for en person på Hotel Moxy i København. Som det fremgår af eksemplet nedenfor, har jeg søgt på en overnatning fra fredag d. 3. juli til søndag d. 5. juli for en person.

Priserne på Moxy Copenhagen er fundet 12. juni

På den laveste pris får du 25% rabat. Det fremgår, at det er prisen til medlemmer af Marriott Bonvoy. På denne reservation får du også morgenmad. Den næstlaveste pris giver kun 15% rabat. Her er morgenmaden ikke med – så den kommer du til at betale for.

Derfor skal du logge ind på din medlemskonto, før du går i gang med at søge efter priser. Det ser ud til, at medlemmer får en ekstra rabat og gratis morgenmad.

Her får du rabatten

Du kan reservere værelser med rabatten på alle hoteller i Marriott koncernen i Europa. Dette inkluderer bl.a. følgende kæder:

 • Autograph Collection
 • W Hotels
 • Westin
 • JW Marriott
 • Marriott
 • Le Méridien
 • The Luxury Collection.

Det med småt

Jeg har valgt at gengive betingelserne for en reservation for medlemmer af Marriott Bonvoy. Bemærk, at du her får 25% rabat og morgenmad. Ikke medlemmer får kun 15% rabat – og her er morgenmaden ikke med i prisen.

 • Commissionable Rate
 • Your welcome awaits.
 • 25 percent off Marriott Bonvoy Members including breakfast, 7 days a week for stays from 1 June – 30 September 2020.
 • Offer not applicable to groups of 10 rooms or more.
 • A limited number of rooms are available and blackout dates or other restrictions may apply.
 • Promotion cannot be combined with any other offer, sale promotion, or prior purchase/reservation.
 • A stay is defined as consecutive nights spent at the same hotel, regardless of check-in/check-out activity.
 • We will need a credit card number to reserve your room.
 • You may cancel your reservation for no charge before 11:59 PM local hotel time on July 2, 2020 (1 day before arrival).

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © Domes Zeen Chania, A Luxury Collection Resort / Marriott InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *