Scandic klar med ny distriktsdirektør for København og Østdanmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic styrker sin danske ledelse. Således har Danmarks største hotelkæde hentet Anders Pii ind som distriktsdirektør for Scandics hoteller i København og Østdanmark.

Med stillingen følger det overordnede ansvar for 12 hoteller med over 1000 medarbejdere.

Danmarks største hotelkæde, Scandic, præsenterede i går Anders Pii som ny distriktsdirektør for kædens hoteller i København og Østdanmark. Dermed får Anders Pii det overordnede ansvar for 12 hoteller med over 1000 medarbejdere. Udover sin rolle som distriktsdirektør indtræder han i Scandics danske ledelse. Anders Pii starter hos Scandic i løbet af sommeren.

Anders Pii har mere end 11 års erfaring fra hospitality-branchen. Han har bred erfaring med digitalisering og forretningsudvikling samt drift af servicevirksomheder indenfor turisme. Senest har han været medlem af direktionen hos Novasol, hvor han også fungerede som CEO for Friendly Rentals forretning i Spanien, Italien og Frankrig. Videre havde han ansvaret for selskabet Ardennes-Etape i Belgien.

Anders Pii fortæller:

Jeg ser meget frem til at blive en del af Danmarks største hotelkæde, der allerede i dag har mange spændende hoteller i porteføljen. Derudover er Scandic på en utrolig vækstrejse i disse år med flere nye københavnske hoteller i pipelinen samt hundredevis af nye kollegaer. Jeg glæder mig til at blive en del af fremtiden og yde mit bidrag til, at den bliver succesfuld. Først og fremmest ser jeg imidlertid frem til at møde mine mange nye kollegaer, som jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med.

Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark udtaler:

Jeg er rigtig tilfreds med, at vi kan præsentere Anders Pii som vores nye distriktsdirektør for København og Østdanmark. Han har i sine tidligere jobs bestridt nogle tunge poster hos flere stærke brancheaktører. Anders’ erfaring bliver eksempelvis vigtig, når vi ser på den kommende, intensiverede konkurrencesituation på det københavnske hotelmarked samt vores spændende nye hotelprojekter. Her kommer Scandic til at drage stor nytte af hans solide faglige kompetencer, og jeg ser frem til at byde Anders velkommen inden for.

 

Om Anders Pii
Anders Pii er 46 år og har en uddannelsesmæssig baggrund fra Copenhagen Business School, hvor han har en HD-IØ i Informations tech and Economics. Endvidere har han en MBA fra Henley Management College. Han har bred erfaring med digitalisering og forretningsudvikling samt drift af servicevirksomheder inden for turisme. Anders Pii er oprindelig uddannet indenfor Spedition og Shipping, men har efterfølgende bla været CIO i Royal Unibrew. Fra 2007 og 11 år frem bestred han flere direktør-stillinger i NOVASOL. Privat bor Anders Pii i Greve er gift med Marianne og har 2 børn på 15 og 19 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *