Scandic Palace Hotel kåret til Danmarks ’Leading Business Hotel 2018’ ved World Travel Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Københavnske Scandic Palace Hotel blev i weekenden kåret til Danmarks ’Leading Business Hotel 2018’ ved World Travel Awards. Her anerkendes de bedste aktører i rejsebranchen, og det er repræsentanter fra branchen selv, der stemmer på sine favoritter.

Det ikoniske Scandic Palace Hotel modtog i weekenden titlen som Danmarks ’Leading Business Hotel 2018’ ved World Travel Awards’ store gallaarrangement, der blev afholdt i Athen. World Travel Awards anerkender de bedste aktører i rejsebranchen, og det er repræsentanter fra branchen selv, der stemmer på sine favoritter.

De andre nominerede i kategorien var Hotel Bella Sky, Radisson Blu Scandinavia Hotel og Radisson Collection Royal Hotel. Det er fjerde gang, at Palace Hotel modtager den fornemme hæder – også i 2013, 2014 og 2015 blev hotellet kåret til ’Leading Business Hotel’ i Danmark.

Mads Brockmann-Petersen, hoteldirektør på Scandic Palace Hotel siger:

Jeg er utrolig stolt over, at vi er kåret til Danmarks førende businesshotel. Denne hæder dedikeres til alle hotellets medarbejdere, der hver eneste dag arbejder stenhårdt på at sikre, at vores gæster har en fantastisk oplevelse, hvad enten de holder møde, bor eller spiser hos os. Hæderen er et synligt bevis på, at vi er lykkedes. At vi tager denne prestigefulde titel for fjerde gang er en cadeau til hotellets medarbejdere.

Investerer et tocifret millionbeløb i hotellet

Scandic annoncerede i foråret, at hotelkæden investerer et tocifret millionbeløb i det ikoniske hotel. Scandic vil på Palace Hotel nu skabe en større og redesignet restaurant for at tiltrække endnu flere lokale gæster. Til det formål vil hotelkæden etablere en direkte indgang fra gadeplan for at gøre restauranten mere indbydende og imødekommende. Ombygningen af den nuværende restaurant er begyndt forventes at stå færdig senere på året.

Om World Travel Awards

World Travel Awards blev etableret i 1993 for at anerkende, belønne og fejre ekspertise på tværs af alle sektorer i turistindustrien. I dag anerkendes WTA-mærket globalt som det ultimative kvalitetsmærke, hvor vinderne sætter branchestandarden. Læs mere om World Travel Awards her.

Om Scandic Palace Hotel

Hotellet blev bygget 1910 på Rådhuspladsen og var samlingssted for københavnere, royale familier og internationale gæster. Eksempelvis har filmstjerner som Judy Garland og Audrey Hepburn boet på hotellet. Scandic har drevet Palace-hotellet, der er et af Københavns vartegn, siden 2009. Hotellet har fem etager og 169 værelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *