Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordens største hotelkæde, Scandic, har besluttet fuldstændig at ophøre med at anvende buræg. Årligt serveres mellem 11,5-13 millioner æg på Scandics hoteller. Majoriteten kommer allerede fra fritgående høns, men fra og med september 2018 vil Scandic udfase buræg i alle fødevareprodukter.

En stor del af de æg, som serveres hos Scandic, kommer fra fritgående høns. Dog er buræg ofte en ingrediens i færdige fødevareprodukter. Derfor introducerer Scandic nu en politik over for sine leverandører, som skal sikre, at ingen buræg fremover kan findes i fødevareprodukter hos hotelkæden.

AnnSofie Lanner, Scandics Acting Director of Sustainable Business udtaler:

Jeg er glad for, at vi nu har taget en beslutning om at blive totalt burægfri. Det føles helt naturligt i forbindelse med den bæredygtighedsrejse, Scandic er på. Vi efterstræber altid at træffe ansvarsbevidste valg, der har positiv effekt på det samfund, vi opererer i.

Beslutningen om at introducere et fuldt stop for buræg er en del af Scandics vedvarende bæredygtighedsarbejde. Scandic tilpasser løbende sit ’food & beverage’-produkt for at gøre det endnu mere bæredygtigt. Eksempelvis har hotelkædens morgenmad tilbud til veganere, udbud af fairtradeprodukter ligesom Scandic har iværksat initiativer, som skal minimere madspild.

Den nye politik gælder alle Scandic-hoteller. Udfasningen af buræg og fødevareprodukter, der indeholder dette, begynder med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *