Gratis wifi hos 36 flyselskaber med AirlinesCheckins app

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brugen af mobilapps inden for luftfart fortsætter med at stige. Og det er nemt at se hvorfor: det er meget nemmere at få alt direkte i din smartphone end at bære rundt på alle mulige separate billetter og udskrifter. AirlineCheckins app spiller ind på denne “mobile bekvemmelighed”.

Ikke nødvendig selv at check ind

En af de mest nyttige funktioner i appen er muligheden for at checke ind automatisk. På baggrund af reservationsoplysningerne og de nødvendige personlige oplysninger, som pasnummer eller id-nummer, sørger appen for, at du bliver checket ind. Alt sker automatisk i baggrunden, og du behøver ikke selv at gøre noget. I appen angiver du din præference for hvor du vil sidde i flyet. Appen ser også på de frequent flyver fordele ved de programmer, som du er medlem af. Appen tager også højde for de gange, hvor du rejser med flere personer sammen. Efter check-ind modtager du automatisk dit boardingkort.

Denne funktion kan bruges hos 220 flyselskaber. Du kan indstille to automatiske indcheckninger per måned gratis. Et ubegrænset antal automatiske check-inds koster € 4,99 per kvartal. Abonnementet kaldes AirlineCheckins BASIC.

I appen angiver du, hvor du vil sidde, og så snart check ind åbner, sikrer appen, at du bliver tjekket ind.

Gratis wifi

En anden premium funktion i appen kan også være interessant for frequent flyers. AirlineCheckins PLUS-abonnementet koster € 29,99 i kvartalet. Med abonnementet får du gratis Wi-Fi ombord hos 36 flyselskaber. Eftersom det koster mellem 5 og 12 euro hver gang du køber wifi ombord, kan abonnementsprisen hurtig tjene sig ind. Den service er tilgængelig hos bl.a. Air France, Eurowings, KLM, Lufthansa, SWISS og American Airlines. SAS er desværre ikke med på listen endnu. Derudover giver appen gratis adgang til 42 millioner WiFi-hotspots verden over, herunder på togstationer, lufthavne og bycentre. Brug af internettet er ikke begrænset med hensyn til dataforbrug og hastighed.

Med appen får du også op til 20% rabat på adgang til mere end 370 lufthavnslounger, uanset din status hos et bestemt flyselskab.

Appen kan downloades gratis til iOS og Android. BASIC-abonnementet kan nu købes til € 4,99 per kvartal. PLUS-abonnementet er nu tilgængeligt for et begrænset antal testbrugere til € 29,99 i kvartalet. Alle oplysninger om appen findes på denne hjemmeside. Nedenfor kan du se en oversigt over mulighederne i hvert abonnement.

Alle features i de forskelle abonnementer

Lufthansa

App’en er udviklet af Lufthansa Group. Selskabets Innovation Hub afdeling undersøgte behovene til den moderne rejsende og udarbejdede derefter denne app. Der er nu mere end 40.000 registrerede brugere fra 132 lande.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *