Ny milepæl for Norwegian: Starter billetsalget i Argentina i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Norwegian starter nu billetsalget på de nye indenrigsruter i Argentina. De første ruter kommer til at gå mellem Buenos Aires og de populære turistdestinationer Córdoba, Mendoza, Bariloche, Neuquén og Salta.

Den første flyvning i Argentina har afgang allerede i næste måned den 16. oktober 2018.

CEO for Norwegian Bjørn Kjos siger:

Det er en stor milepæl for os i Norwegian. Vores mål er at give alle muligheden for at flyve, og de nye ruter gør det muligt at rejse indenrigs i Argentina til en rimelig pris. Ruterne vil bidrage til øget turisme, flere arbejdspladser og værdiskabelse i Argentina, et land, hvor flytilbuddet traditionelt har været begrænset. Argentina har et enormt potentiale, og disse ruter er blot begyndelsen på vores planer i Sydamerika. Nu ser vi frem til at byde både argentinere og andre rejsende velkommen om bord på vores nye, komfortable og mere miljøvenlige fly.

Lokale og internationale rejsende vil kunne nyde alt fra vindistrikterne i Mendoza og Salta, aktive ferier på ski i Neuquén, Bariloche og Mendoza, den imponerende natur ved Iguazú-vandfaldene, storbylivet i Buenos Aires eller en kombination af disse.

Norwegian har også gode forbindelser mellem London Gatwick og Buenos Aires.

Billetterne kan købes på Norwegian hjemmesiden eller på de forskellige online rejsebureauer som for eksempel Momondo.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *