Se det nyeste fly i SAS flåden i dag

Embraer e195

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag kommer det nyeste fly i SAS flåden til blandt andet København og Aalborg. Det nye fly er første Embraer E195 og skal bruges af SAS Link.

Opdatering: Her er flynummeret som bringer flyet til København – Det bliver SVS9150 (Reg, SE-RSK) og du kan følge flyet live her. Det lander efter planen klokken 11:05 i København.

Det første af de 6 fly SAS Link kommer som nævnt til Danmark senere i dag, tirsdag den 6. april.

Disse fly, som SAS Link får, kommer fra leasingselskabet Falko og de har ifølge deres hjemmeside 16 E195 fly totalt. Flyene kommer fra blandt andet Flybe og de fleste har været sendt på langtidsparkering de sidste par år.

Læs mere: Læs specifikationerne på flyet her

Rækkevidde på E195 flyene er mellem 3,704 km og 4,260 km alt efter om det er LR eller AR versionen. Det giver en ganske god mulighed for SAS Link at bruge flyene på de fleste Europæiske ruter.

Grafisk oversigt over rækkevidde på E195 modellen. Kilde: Falko

Vi har fundet et billede frem fra selve kabinen i flyet, som det så ud før SAS overtog det.

SAS Embraer E195 – Kabinen som den så ud før SAS overtog leasingaftalen af flyet. Foto: InsideFlyer

Vi gætter naturligvis på at kabinen er lavet om og ligner en traditionel SAS kabine i de velkendte farver.

Du kan følgende flyet på FlightRadar24, hvor det efter sigende skulle få rutenummeret SK9041 på den første flyvning ud af København. Den er planlagt til en afgang klokken 14:00 på en tur til Gøteborg. Efter Gøteborg skulle den på en hurtig rundtur til Aalborg inden den returnere til København igen kort før klokken 16:00.

Turerne i dag er ikke med passagerer, men interne flyvninger for at få så mange piloter klar til en opstart, som efter vores kilder sker i løbet af april eller maj måned.

Hvis du ser flyet, så del gerne et billede med os 🙂Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *