Simon Spies – 100 år i dag!

Simon Spies

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

”Har De lyst til at være sammen med sure og tvære mennesker i Deres ferie? Ja, så bør De nok vælge et andet rejsebureau.” Sådan lyder et af de mange berømte citater fra rejsekongen over dem alle, den afdøde Simon Spies, der ville være fyldt 100 år i dag den 1. september 2021. Simon Spies’ ånd lever i dén grad videre i Danmarks største rejsekoncern, som markerer 100-året ved, i bedste ’Simon-stil’, at lade champagnepropperne springe i 10 kilometers højde og udbyde rejser til en pris, der matcher Simons fødeår, nemlig 1921 kr.

Når 620 danskere i dag sætter sig i sædet på Spies’ egne Sunclass-fly med kurs mod syd, bliver det med bobler til morgenmad. Og kigger vi andre forbi spies.dk for at drømme os væk, bliver vi mødt af rejser til Mallorca, hvor det hele startede, til en pris a 1921 kroner. Til de første 100 vel at mærke.

Satte kulør på danskerne og rejsebranchen

Grundlæggeren af Danmarks største rejsebureau har for længst skrevet sig ind som et ikon i dansk rejsehistorie, siden han for snart 65 år siden sendte de allerførste gæster afsted til Mallorca. Siden har millioner af danskere været på ’ferier de ikke ville hjem fra’ med Spies. I hele koncernen lever Simons Spies’ ånd videre i bedste velgående, og derfor er det også med største selvfølge, at man i dag fejrer stifteren og livsnyderen, der på alle måder satte kulør på danskerne såvel som hele rejsebranchen.

Administrerende direktør Jan Vendelbo siger: ”Det er svært at beskrive med ord, hvor meget Simon har betydet – ikke kun for Spies, men for hele rejsebranchen. Og selvom det bliver svært at opfylde Simons velkendte fødselsdagsønske om ”en globus – i naturlig størrelse”, så kan vi i hvert fald gøre vores for at hylde ham ved at sende danskere ud i det blå og kickstarte dagen for dem, der allerede er i luften”, lyder det fra en glad direktør, der kigger ind i et efterår med nye salgsrekorder for Spies Rejser. Noget som uden tvivl ville glæde den gamle stifter, der var forretningsmand til fingerspidserne, og blandt meget andet er kendt for ordene ”Penge er ikke alt, kun ca. 87,5 procent”.

Læs mere om Simon Spies her Simon Spies | Spies

Se nogle af fødselsdagstilbudene her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *