Skal du på spa ophold i Danmark så skal du overveje Hotel Fjordgaarden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Grunden er at Hotel Fjordgaarden har modtaget prisen som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards.

Kun to år efter at Ringkøbing fik sit nye, eksklusive kurbadshotel, har Hotel Fjordgaarden opnået en af de største nationale anerkendelser, da kurbadet fredag aften vandt prisen som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. Hotel Fjordgaarden modtager prisen for at være et forbilledligt eksempel på, hvordan et kurbadshotel skal formes og drives i 2022.

Oversigten over de nominerede. Kilde Danish Beauty Awards

Hotellets direktør Martin Stubkjær Maller var til stede ved prisuddelingen, der fandt sted i Tivoli Congress Center i København. Han udtaler:

Det er en fantastisk anerkendelse at modtage denne pris – det havde vi slet ikke regnet med, da vi så listen af nominerede, som tæller nogle af vores allerdygtigste kollegaer og konkurrenter. Vi har været på en krævende rejse de seneste år, og forvandlet Hotel Fjordgaarden til et topmoderne og luksuriøst kurbadshotel. Vi har været ambitiøse, og vi har sat barren højt, og derfor går denne pris direkte til vores dygtige personale, der hver dag yder en unik service med en gennemgående dedikation til stedet og vores værdier. På Fjordgaarden tror vi på, at det er lige så vigtigt at pleje sit mentale velbefindende som det fysiske. Vi er stolte af at have skabt et sted, hvor RO, nærvær og mental wellness er i fokus. Hvor gæsterne kan få en dosis velfortjent ro midt i hverdagens vildskab. For hverdagen – og verden omkring os – kan være og den har især i de forgangne par år været exceptionelt udfordrende for mange. Jeg glæder mig til at tage denne pris med hjem til Ringkøbing!

Martin Stubkjær Maller, Hoteldirektør på Hotel Fjordgaarden.

Hotel Fjordgaarden var nomineret i kategorien ’Årets Spa´ sammen med seks andre branchekollegaer inden for salon, klinik, butik og spa. Det var 16. gang, at Danish Beauty Awards løb af stablen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *