Skt. Petri modtager Condé Nast Travelers’s “Readers’ Choice Award”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag annoncerede det anerkendte tidsskrift Condé Nast Traveler resultatet af deres årlige Readers’ Choice Award. Med en score på 98,85 er Skt. Petri blevet anerkendt som ét af de førende hoteller i kategorien ‘Nordeuropa’ og som det bedste hotel i Danmark.

Over 600,000 læsere verden over har givet deres stemme og er samtidig rekord for antal svar nogensinde. Afstemningen giver et unikt øjebliksbillede i hvordan og hvorfor vi rejser i dag. Skt. Petri er stolte over at blive anerkendt som det førende hotel i Danmark og som ét af de førende hoteller i Nordeuropa.

Skt. Petri – Star suite – Foto: Skt. Petri

Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award er en af de ældste og mest prestigefulde anerkendelser indenfor rejsebranchen og refereres ofte som “det bedste af det bedste i branchen”.

Skt. Petri – Superiorværelse – Foto: Skt. Petri

På Skt. Petri er vi dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores hotelgæster. Netop derfor betyder denne pris noget helt specielt. Ikke blot fordi Condé Nast Traveler anses for at være et af verdens førende tidsskrifter indenfor rejser og oplevelser, men fordi prisen gives af den rejsende. En pris af denne kalibre viser, at vores kerneværdi, som vi kalder ‘laid-back luxury’, er mere end blot god gæsteservice, men en oplevelse der forbliver i vores gæsters bevidsthed selv efter de er checket ud.

Frem for alt dedikerer jeg denne pris til vores fantastiske personale, der hver dag yder deres bedste for at give vores gæster en service udover det sædvanlige, og det gør mig som hoteldirektør utrolig stolt.”

Jesper Stubgaard, hoteldirektør på Skt. Petri

Du finder en oversigt over alle vinderne af Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award 2019 her, ligesom de også hyldes i november udgaven af Condé Nast Traveler US og UK.

Skt. Petri – Morgenmad på sengen med udsigt – Foto: Skt. Petri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *