Slap af med rabat hos Accor Thalassa Sea & Spa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du er på jagt efter et spa ophold, er den nye Accor kampagne måske noget for dig. Få rabat på ophold af mindst to overnatninger inklusiv spa-pakke.

Er du allerede kommet dig efter jul og nytår? Eller trænger du allerede til en afslappende ferie? Dejligt ved havet eller med en vidunderlig massage? ALL Accor har nu et fantastisk tilbud, hvor du kan nyde Thalassa Sea & Spa i et af de forskellige hoteller i verden til en overkommelig pris. Hvad venter du på?

Thalassa Sea & Spa

Thalassa Sea & Spa kan findes i forskellige hoteller rundt om i verden. Du kan nyde smukke destinationer ved havet, hvor du kan få et frisk pust. På hotellerne er der også forskellige spa-faciliteter. Her kan du nyde roen og komme dig fra hverdagens stress og jag. Der er også stedet til at få lidt energi eller netop slippe af med al din energi med et spil tennis eller en af de andre sporte som tilbydes på Thalassa Sea & Spa.

Kampagne

ALL Accor har nu et fordelagtigt tilbud, der giver rabat på dit ophold på et af Thalassa Sea & Spa-hotellerne. Du får 25% rabat på dit ophold på mindst to nætter inklusiv en spa-pakke. Dette ophold skal finde sted på et af de 12 deltagende hoteller. Du kan finde de deltagende hoteller på denne side.

Du kan booke denne kampagne frem til den 18. februar 2020. Opholdet skal være mellem 18. januar og 1. juni 2020. Alle vilkår og betingelser finder du på kampagnesiden.

Kilde & visuelt billeder: ALL Accor

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *