Sommershopping med SAS EuroBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I anledningen af Sommeren er der lige nu ekstra mange gode kampagner at finde på SAS Online Shopping. Gør som tusindvis af andre EuroBonus-medlemmer og optjen point når du shopper online.

Rejselysten er større end nogensinde før og mulighederne for at komme afsted er endelig en realitet. Så hvorfor ikke forsøde tilværelsen og optjene point til den næste ferie? Netop nu har SAS Online Shopping ekstra mange attraktive kampagner som gør det muligt for dig og din familie at optjene værdifulde point til rejsen.

I denne uge kan du fx optjene dobbelt point lækre trådløse højtalere fra SONOS, friske måltidskasser fra MarleySpoon eller opdatere garderoben hos ELLOS eller Care of Carl. Se de aktuelle kampagner her.

Via platformen kan du shoppe løs i mere end 300 butikker og optjene op til 100 point per 100 kroner. Du finder også et bredt udvalg af måltidskasser, mobilselskaber og streamingtjenester hvor du optjener et fast og attraktivt antal point.

For at optjene point skal du blot logge ind med dit EuroBonus-login, finde dine favorit-butikker og handle. Så modtager du automatisk en mail når købet er registreret og igen når pointene er udbetalt til din konto.

Det er ikke et krav at have et SAS Mastercard/AMEX, men hvis du bruger dette til at betale med vil du blot optjene yderligere point.

Kom nemt videre med SAS Online Shopping via et af nedenstående links:

GÅ TIL FORSIDEN
AKTUELLE KAMPAGNER
VIS ALLE BUTIKKER

EFTERREGISTRER MANGLENDE POINT

Vi ønsker dig Go’ shopping og en Go’ sommer!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *