Spanien snart klar til turister

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spanien melder sig på banen og er klar til at modtage turister hen mod slutningen af sommeren 2021. Så måske du skal holde en sen sommerferie i år i Spanien?

Sidste fredag gentog pressen udsagnene fra den spanske premierminister Pedro Sánchez foran rådet for FN’s turismeorganisation, UNWTO, World Tourism Organization, hvor han bekræfter, at

Den spanske regering arbejder for at vaccinere med højeste hastighed for at nå 70% af befolkningen til slutningen af sommeren 2021. Når dette mål er nået, så vil det gøre det muligt for Spanien at gradvis åbne op for at modtage internationale turister.

Prioriteten i 2021 er at genaktivere turismen og genoptage sikker mobilitet på global skala så hurtigt som muligt. Vi håber, at internationale rejser genoptages i slutningen af foråret og især om sommeren, og at rejsende vil vælge Spanien som destination.

Reyes Maroto, Spaniens turistminister.

Med denne erklæring fra ministeren er det klart ønsket at genoptage turismen hurtigst muligt.

På intet tidspunkt har der været nogen tale om at lukke grænserne med henblik på sommeren 2021. Vi håber naturligvis, at smittesituationen forbedres markant i Europa for at genvinde de regionaliserede rejsevejledninger og at kunne bevæge os mere frit. Der er ingen tvivl om, at lige som præsidenten siger, den mest optimale situation for at rejse, vil være når befolkningen, både fra modtagende og afsendende lander, for det meste er vaccineret. Vi er optimistiske og ved at vi vil snart nyde Spaniens glæder og klima igen.

Jose Luis Real Moreno, Direktøren for Den Spanske Stats Turistbureau.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *