Tropiske ferieparadiser åbner op igen i denne uge, men med høje krav til turisterne

Seychellerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi ser i denne uge at flere tropiske ferieparadiser åbner op for en mulighed for at besøge dem, hvis du har et vaccinepas eller skal igennem en del corona test. Det betyder, at du kan besøge destinationerne uden at gå i karantæne ved ankomst.

Både Seychellerne og Sri Lanka har i denne uge begge meldt ud at de åbner op for turister igen.

Men skal du slippe for karantæne på Seychellerne, så kræver det at du har et vaccinepas eller kan bevise at du har fået en vaccine (eller begge stik hvis dette er krævet som med Pfizers). Da der ikke er lavet et generelt vaccinepas endnu i Danmark eller EU, så skal du kunne fremvise et officielt certifikat på at du er blevet fuldt vaccineret.

Læs mere: Flere flyselskaber kommer snart med et vaccinepas

Seychellerne tilbyder derfor adgang til deres 115 øer uden karantænen og dermed mulighed for nemt at besøge et af de mange ferieparadiser der tilbydes der.

Seychellerne forventer at have vaccineret 70 procent af sine godt 100.000 indbyggere i midten af marts. Til den tid planlægger landets regering at lette yderligere på indrejserestriktionerne og dermed forventes det at vaccinekravet fjernes igen, da landet nu har opnået en sikker vaccinedækning.

Sri Lanka er også åben

Sri Lanka er også åben igen, men har forsat nogle hårde krav. Turister er blevet tilladt på 55 hoteller indtil videre. Disse hoteller vil kun være for turister og ikke lokale. For at komme ind i landet, så skal du have en negativ PCR test og i løbet af opholdet skal du også testes.

Under opholdet skal du have to test hvis du er der op til 7 dage. Hvis du er der mere end 7 dage, så skal du har taget tre test.

Det forventes at flere af de berømte ferieparadiser også vil åbne op og stille ligende krav. Disse destinationer er i høj grad afhængige af turistindtægterne. Turisterne bidrog i 2019 med 65% af Seychellernes bruttonationalprodukt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Claus Andersen siger

  Jeg følger meget med situationen på Sri Lanka, da jeg arbejder en del derude. Og reglerne er meget stramme, som det er nu. Jeg trorikke at det vil tiltrække ret mange danske turister lige nu. Dertil skal folk have lov til at blande sig mere med de lokale og ikke køres til testcentre hver tredje dag.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det er nok meget rigtigt, men det viser en ændring i at være helt lukket til at begynde at åbne op og have fokus på dette. Men enig i at Seychellernes løsning er mere tiltrækkende for de som har fået en vaccine. Tænker at det kun er i en en periode på 2-3 måneder og så ændre kravene sig helt sikkert igen.
   Men mange har udlængsel og vil gerne ud – næsten uanset hvad. Så det kan tiltrække.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *