Spar 40% på udvalgte bonusrejse med SAS – Men er det god værdi?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er kommet med en ny kampagne, hvor du kan spare 40% på udvalgte destinationer. Det kan nogle gange være en god mulighed for at få brugt nogle EuroBonus point til en meget bedre pris end normalt.

I denne omgang kan du frem til den 23. september købe bonusbilletter i SAS Go eller SAS Plus på 4 europæiske destinationer:

de 4 destinationer som du kan få 40% rabat på frem til den 23. september 2019.

Er det en god værdi?

Det kommer an på flere ting. Normalt siger vi at den klart bedste værdi får du ved at købe Business Class billetter via Mastercard Premium. hvor du med det højeste niveau kan købe Business Class eller SAS Plus billetter til prisen for SAS Go billetter – ofte også når der er kampagner. Det gælder også i denne.

Men vil du gerne til Berlin i december og se julemarkederne, så kan det være give en god værdi at bruge dette tilbud på bonusbilletter.

Hvis du vil til julemarked i Berlin i december måned og tage en weekend derned, så koster det 1.071,- kroner per person eller 12.000 EuroBonus point (SAS Plus via Mastercard Premium). Så en familie på 2 voksne og 2 børn vil skulle betale 4.284,- kroner for flybilletter eller 48.000 EuroBonus point.

Det du skal huske er at de 48.000 EuroBonus point næsten er nok til at købe en bonusbillet i Business Class på en af langruterne – hvis du vel og mærke kan finde en ledig bonusbillet og du har højeste niveau i Mastercard Premium.

Så det er op til ens egen vurdering – jeg vil i hvert fald gerne tage familien til Berlin og på julemarked og så spare over 4.000,- kroner på det – det dækker jo hotelomkostningerne og giver familietid. En anden gang er det også klart at en Business Class billet til USA for godt samme pris er at foretrække, men det er en anden situation.

Betingelserne

Book: 17. september–23. september 2019

Rejs: 14. oktober 2019–31. marts 2020

Husk at du kan forsat kan afbestille dine bonusrejser frem til 24 timers før afgang. Så du taber ikke noget ved at bestille og senere finde ud af du ikke kan komme afsted. Det er dog et område at vi forventer SAS vil ændre på baseret på de udmeldinger vi fik fra “After Work” eventen i Stockholm. Men indtil videre så er det gratis.

Læs mere om kampagnen her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. L Mikkelsen siger

  Læser med interesse nyhedsbrevet.

  En lille krølle på SAS bonussysten:
  Ønsker man at købe ekstra point fex til en gave, ja så er det dyrest at have et dansk kort,
  Jeg kan ikke afregne i svenske kroner, hvilket er mere fordelagtigt pt.
  Sidste år skrev jeg til bonusafd. Og fik svar fra Anneli Andersson, at dette er korrekt.

  Det kan jo være i småtingsafdelingen, men forekommer ikke rimeligt eller specielt serviceminded. Mvh Lm

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Vi er godt klar over den problemstilling og noget vi ser flere forskellige steder ved SAS. Danskerne bliver altid “straffet” på den konto og det gælder sig køb af point og forskellige gebyrer. Vi dækker hele tiden området og adresserer det til SAS løbende. For nej – det er ikke rimeligt eller god kundebehandling.
   Hilsen
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *