30% rabat på bonusrejser med Aegean

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu er der mulighed for at bruge dine Aegan Miles med 30% rabat på bonusbilletter

Mange har nok lagt deres medlemskab i Star Alliance, ved Aegean Airlines grundet de lukrative krav for optjening af status. Men hvad bruger man sine miles på ved dette selskab? Et godt bud kunne være på bonusrejser, som lige nu sælges til 30% mindre end hvad de plejer.

Fra København til Athen for 7448 miles

Aegean Miles+Bonus regner prisen på en billet ud fra hvor langt der er fra punkt til punkt du flyver på. Vil du flyve i economy koster en bonusbillet, rejsens længde i miles ganget med 8, ligesom distancen ganges 15 hvis du vil flyve i Business.

Der er ingen rabat hvis du flyver retur, ligesom der er i andre bonusprogrammer – dog giver det feksibilitet til at bruge miles den ene vej, og penge den anden, hvis du kun har nok point til en one-way flyvning.

Ser man på en billet fra København til Athen koster den under kampagne perioden 7448 point per vej, hvilket altså er 30% billigere end normalt. Dertil kommer skatter og afgifter på 28,63€ per vej.

Betingelser

Rabatten gælder kun flyvninger fløjet af Aegean eller Olympic Air. Dermed er resten af Star Alliances netværk fortsat til normalpris. Du skal booke senest d. 30/9-2019 for at få rabatten og rejse mellem d. 1/10-2019 og d. 28/2-2019. Kampagnen kan ikke benyttes sammen med andre tilbud og er betinget af award-tilgængelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *