SPG Take Three kampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SPG (Starwood Preferred Guest) har en ny kampagne, SPG Take Three. Du kan tjene dobbelt eller hele tredobbelt antal point.

St. Regis Vommuli Resort
St. Regis Vommuli Resort på Maldiverne

Hvad skal du gøre?

Det er faktisk meget simpelt! For at deltage i SPG Take Three kampagnen, skal du selvfølgelig have en konto hos SPG. Hvis du ikke har en endnu, kan du registrere dig på denne side. Hvis du allerede er medlem af loyalitetsprogrammet, har du måske fået en mail om kampagnen. I mailen finder du et link hvor du kan registrere dig automatisk. Hvis du ikke har fået mailen, kan du registrere dig for Take Three kampagnen på denne side.

Du kan registrere dig indtil den 30. august 2017.

SPG Take Three

Hvor mange point tjener du?

Når du bor på et af de deltagende hoteller på en arbejdsdag indtil den 4. september 2017, får du dobbelt op på antallet af point. Hvis du vælger at bo hos dem i en weekend, får du hele tredobbelt antal af point! Det kan hurtig løbe op.

SPG Take Three
Dobbelt eller tredobbelt op på point

Hos de hoteller der deltager i kampagne finder du mange Sheraton, Westin, W, Four Points, Aloft, Le Méridien og St. Regis hoteller. Hele listen finder du her. Som ved alle kampagner er der visse vilkår.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *