Spies åbner første familievenlige Casa Cook

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kan et lækkert designhotel kombineres med børnefamilier? Det mener Spies!

Spies’ nye lækre og trendy hotelkoncept, Casa Cook, har taget designverdenen med storm, og de to første voksenhoteller på Kos og Rhodos har det seneste år præget internationale designmagasiner og sociale medier. Spies lancerer nu også sit første Casa Cook hotel for børnefamilier på Chania kysten på Kreta.

Det nybyggede hotel åbner til september og ligger direkte på stranden cirka tre kilometer fra selve byen Chania. Hotellet bliver bygget som en by med 45 værelser i forskellige bygninger. Casa Cook Chania opføres i et moderne, trendy og stilfuldt design, der falder fint ind i de frodige omgivelser. Her kombineres beton, træ og kretensiske sten med omhyggeligt udvalgte indretningsdetaljer.

Kommunikationschef Torben Andersen fra Spies udtaler:

Med det nye bohemeagtige koncept er vi nået ud til et helt nyt publikum. Derfor glæder det os, at vi nu også kan byde børnefamilierne velkommen til en harmonisk, trendy og lækker græsk designoase i pagt med det lokale liv.

På Casa Cook Chania kan børnene udforske livet på hotellet på en kreativ måde. I børneklubben kan de bl.a. male, deltage i madlavningskurser eller tage en eftermiddagslur i et af tipi-teltene på området.

Ved poolområdet kan hele familien nyde kvalitetstid sammen. Hovedbassinet med børnepool ligger lige ved hotellets à la carte restaurant og bar. Her kan man slappe af i et tropisk lounge-miljø og nyde lækre Middelhavsretter.

Hotellets Beach Club direkte ved havet er et naturligt mødested for både hotellets gæster og lokalbefolkningen, der her kan nyde solen, havet og livet. Badning i havet er lækkert, mens Casa Cooks store indbydende poolområde er noget helt specielt. Hvis du vil gå lige fra sengen og ned i din egen pool, bør du bestille et værelse med direkte pooladgang.

Der vil blive tilbudt udendørs massage i nomadisk inspirerede telte. Gæsterne kan også bestille træning med en personlig træner eller deltage i yogakurser. Casa Cook Chania vil også blive arrangeret spændende udflugter i lokalområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *